Muzi

Ženy, muži a dorost...

Příspěvekod Agent0010 » 14 pro 2006, 16:03

Kouci,ten muj topic byl smazan schvalne nebo omylem?
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 14 pro 2006, 16:16

Agent0010 píše:Kouci,ten muj topic byl smazan schvalne nebo omylem?

Jakej topic, Desetsssone? Denně mažu tak třicet spamtopiců, tak jsem možná omylem smázl i tvůj.. :oops:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 14 pro 2006, 19:23

Ja jsem si to myslel.Tak ja to napisu sem,ikdyz to sem nepatri:

Koukal jsem na to kolik tady naskace jen za par hodin SPAMu a tak me napadlo,ze bych napsal vlastni forum.Mozna by nebylo tak kosate jako je to stavajici,ale bylo by SPAMo vzdorne,vic USER-FRIENDLY(snad by to prilakalo vic uzivatelu) a dalo by se podle potreby upravovat k obrazu nasemu.

Co si o tom myslite?
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 14 pro 2006, 22:42

Agent0010 píše:Ja jsem si to myslel.Tak ja to napisu sem,ikdyz to sem nepatri:

Koukal jsem na to kolik tady naskace jen za par hodin SPAMu a tak me napadlo,ze bych napsal vlastni forum.Mozna by nebylo tak kosate jako je to stavajici,ale bylo by SPAMo vzdorne,vic USER-FRIENDLY(snad by to prilakalo vic uzivatelu) a dalo by se podle potreby upravovat k obrazu nasemu.

Co si o tom myslite?

Good Idea, 100% support 8)
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 21 pro 2006, 11:58

Dobrej clanek na MPG :wink: 8)

Hele uvizl u me ten casopis FLORBAL,chcete ho nekdo?Prej mame vic vytisku nebo co,takze se po nem asi nikdo moc neschani,nebo?
xxx
Agent0010

4 body

Příspěvekod JeanPiérre » 07 led 2007, 23:50

Hey, kde sou oslavy??? :? :? :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8)
JeanPiérre

Re: 4 body

Příspěvekod Druiddd » 07 led 2007, 23:57

JeanPiérre píše:Hey, kde sou oslavy??? :? :? :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8)

Myslím, že jsme po těch dvou duelech Fšichni docela dead, ale až ráno vstaneme, tak si maximálně užijem ten pocit, že vedeme tabulku :lol: :lol: 8) 8) 8)
Druiddd
Site Admin

Re: 4 body

Příspěvekod JeanPiérre » 08 led 2007, 10:13

Druiddd píše:
JeanPiérre píše:Hey, kde sou oslavy??? :? :? :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8)

Myslím, že jsme po těch dvou duelech Fšichni docela dead, ale až ráno vstaneme, tak si maximálně užijem ten pocit, že vedeme tabulku :lol: :lol: 8) 8) 8)

Ok, doufám že už bude, at si můžem ověřit jak to všechno na "papíře" vypadá...hlavně ty přední místa tabulky.... :wink: :wink:
JeanPiérre

Příspěvekod Agent0010 » 08 led 2007, 13:31

Ad Druid:Presne tak, po sobotnim soustredku a nedelnim dvojzapasovem a reportovem :wink: vypeti pravdepodobne vsichni ulehli k blazenemu ctyrbodovemu spanku...

2JP:Spicka tabulky vypada tak jak ma 8) Dokonce se potvrdili i me predpoklady ze FBS ten odpoledni zapas zvrta,takze co z toho plyne? :wink: 8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 08 led 2007, 16:45

A z toho plyne, že když ještě jedenáctkrát vyhrajeme, tak máme jistej postup:-) :lol: :lol:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 25 led 2007, 23:58

Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem 8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 26 led 2007, 14:10

Agent0010 píše:Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem 8)

Jj, tempo bylo dobrý, i nasazení. Ještě ale musíme celkově ubrat na zbytečný tvrdosti a přidat na florbalovosti a pak to bude teprve supr :)
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Mulatscho » 26 led 2007, 15:21

Druiddd píše:
Agent0010 píše:Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem 8)

Jj, tempo bylo dobrý, i nasazení. Ještě ale musíme celkově ubrat na zbytečný tvrdosti a přidat na florbalovosti a pak to bude teprve supr :)

Uprimne se mi zdal naprosto normalni:o)))Kazdopadne hrajem v jednom tymu a nejsme souperi v zapase,takze si myslim,ze fauly a sekery do hokejek,ktere sou uplne zbytecne by na hristi byt videt nemely,chapu,ze proste sou i taci co nedokazou sebrat micek jinak,ale akorattim zneprijemnuji druhym zivot,kazdej da obcas sekeru,ale aby pokazdy kdyz je s balonkem ji dostal a od tech samych,se mi zda spatne,uprimne proto sem nechdoil do sobooju a hral laxne,opravdu nemam penize abych si kazdy tyden kupoval novou hokejku,doufam,zesitojisti lide uvedomi a zkusi s tim neco delat,jinak souhlas coachi 8)
Mulatscho

Příspěvekod Agent0010 » 26 led 2007, 20:27

Mulatscho píše:
Druiddd píše:

Uprimne se mi zdal naprosto normalni:o)))Kazdopadne hrajem v jednom tymu a nejsme souperi v zapase,takze si myslim,ze fauly a sekery do hokejek,ktere sou uplne zbytecne by na hristi byt videt nemely,chapu,ze proste sou i taci co nedokazou sebrat micek jinak,ale akorattim zneprijemnuji druhym zivot,kazdej da obcas sekeru,ale aby pokazdy kdyz je s balonkem ji dostal a od tech samych,se mi zda spatne,uprimne proto sem nechdoil do sobooju a hral laxne,opravdu nemam penize abych si kazdy tyden kupoval novou hokejku,doufam,zesitojisti lide uvedomi a zkusi s tim neco delat,jinak souhlas coachi 8)

Ja jsem si nejakeho prehnaneho sekani nebo tvrdosti nevsiml.Pokud teda nemam byt houbar a hledat kdy o sebe dve cepele tukly.Ja jsem to videl tak,ze se hralo s velkym nasazenim a z toho prameni sem tam nejake ty kontakty.Neprislo mi, ze by se sekalo vic nez jindy. Mozna je to tim ze jsem sam sekal a tak mi neprislo kdyz to delali ostatni :wink:

Pokud patrim mezi ty "jiste lidi",tak mi to klidne reknete,ja se nad sebou pokusim zamyslet :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 26 led 2007, 20:37

Obecně vzato na tréninzích nehrajeme až tolik nečistě, ale k tvrdé hře za hranicí pravidel nás podvědomě tlačí naše liga...protože jak všichi víme, někteří ze soupeřů mají florbal tak maximálně v názvu klubu..
Ale ani to nás neopravňuje, abysme na takový styl hry přistoupili a sami (ať už v jakékoli míře) ho praktikovali..
Když budeme víc pracovat každý na své individuální technice a dohromady jako tým na kvalitní taktické spolupráci na hřišti, tak se i proti sebeneflorbalovějšímu soupeři dokážeme obejít bez nečisté hry a přehrajeme ho svojí florbalovostí.. :) :wink:
Druiddd
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 06/07