Po prvnim hracim vikendu mame v tabulce full house...
Jak s nim nalozime na druhem turnaji? Mame silne Sportcentrum a o neco slabsi Pohodu ...
Druiddd píše:Po prvnim hracim vikendu mame v tabulce full house...
Jak s nim nalozime na druhem turnaji? Mame silne Sportcentrum a o neco slabsi Pohodu ...
Druiddd píše:Čtyři utkání a osm bodů... druhej flek... je to náhoda, šťastnej los, adekvátní příprava, kvalitní sestava nebo něco jiného??
Agent0010 píše:Sestrih nejzajimavejsich momentu ze zapasu Wildcats x Tatran muzete stahovat ZDE (22MB)
Bohuzel se mi nepodarilo to zkomprimovat vic,ale doufam ze v dnesni dobe neni 22MB zas takovej problem.Priste se polepsim
Druiddd píše:Agent0010 píše:Sestrih nejzajimavejsich momentu ze zapasu Wildcats x Tatran muzete stahovat ZDE (22MB)
Bohuzel se mi nepodarilo to zkomprimovat vic,ale doufam ze v dnesni dobe neni 22MB zas takovej problem.Priste se polepsim
Pěkná práce, Desetsssone, škoda jen, žes do toho nezakomponoval ještě třicetsedm jossevových neproměněných prázdných branek, ale chápu, že pak by ten sestřih měl asi tak 700mega
jossev píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Sestrih nejzajimavejsich momentu ze zapasu Wildcats x Tatran muzete stahovat ZDE (22MB)
Pěkná práce, Desetsssone, škoda jen, žes do toho nezakomponoval ještě třicetsedm jossevových neproměněných prázdných branek, ale chápu, že pak by ten sestřih měl asi tak 700mega
Mno radeji to tu nebudu komentovat,protoze by to bylo na dlouho
Agent0010 píše:jossev píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Sestrih nejzajimavejsich momentu ze zapasu Wildcats x Tatran muzete stahovat ZDE (22MB)
Mno radeji to tu nebudu komentovat,protoze by to bylo na dlouho
Povidej,mista dost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků