Agent0010 píše:Ja jsem si to myslel.Tak ja to napisu sem,ikdyz to sem nepatri:
Koukal jsem na to kolik tady naskace jen za par hodin SPAMu a tak me napadlo,ze bych napsal vlastni forum.Mozna by nebylo tak kosate jako je to stavajici,ale bylo by SPAMo vzdorne,vic USER-FRIENDLY(snad by to prilakalo vic uzivatelu) a dalo by se podle potreby upravovat k obrazu nasemu.
Co si o tom myslite?
JeanPiérre píše:Hey, kde sou oslavy???
Druiddd píše:JeanPiérre píše:Hey, kde sou oslavy???
Myslím, že jsme po těch dvou duelech Fšichni docela dead, ale až ráno vstaneme, tak si maximálně užijem ten pocit, že vedeme tabulku
Agent0010 píše:Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem
Druiddd píše:Agent0010 píše:Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem
Jj, tempo bylo dobrý, i nasazení. Ještě ale musíme celkově ubrat na zbytečný tvrdosti a přidat na florbalovosti a pak to bude teprve supr
Mulatscho píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Ty jo, dnesni muzskej drajv mel stavu.Zdalo se mi ze jsme 90% casu hrali v uplne dabelskym tempu...To se mi moc libilo,doufam ze to priste zopaknem
Jj, tempo bylo dobrý, i nasazení. Ještě ale musíme celkově ubrat na zbytečný tvrdosti a přidat na florbalovosti a pak to bude teprve supr
Uprimne se mi zdal naprosto normalni:o)))Kazdopadne hrajem v jednom tymu a nejsme souperi v zapase,takze si myslim,ze fauly a sekery do hokejek,ktere sou uplne zbytecne by na hristi byt videt nemely,chapu,ze proste sou i taci co nedokazou sebrat micek jinak,ale akorattim zneprijemnuji druhym zivot,kazdej da obcas sekeru,ale aby pokazdy kdyz je s balonkem ji dostal a od tech samych,se mi zda spatne,uprimne proto sem nechdoil do sobooju a hral laxne,opravdu nemam penize abych si kazdy tyden kupoval novou hokejku,doufam,zesitojisti lide uvedomi a zkusi s tim neco delat,jinak souhlas coachi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků