®eny

Ženy, muži a dorost...

Příspěvekod Mulatscho » 01 úno 2007, 23:35

Mar?an píše:
luciik píše:
jossev píše:
luciik píše:
Mulatscho píše:
jossev píše:
Mar?an píše:
Mulatscho píše:
Druiddd píše:
skalkaT píše:Ať žijou křečci!!! :D

V pohodě..Jsem rád za každej příspěvek, kterej sem někdo z vás napíše..byl bych rád, kdyby sem na fórum chodilo víc lidí z holek a bavili se tu nejen o florbalu...musíte se navzájem na tréninku nakopnout :wink:

Křečci :shock: :shock:

A o cem treba?:o)))) :lol:

Óóó, kdopak to sem zavítal.... :twisted:

Martinooo, nevzrušuj se :D

Hehe,presne Jossefe,ale sry Martino,mik sem asi neprijde :lol: A sem zvedavej kdo bude na rade?:o))Knedlik?:o))) :wink:

boze kluci vy taky musite porad prudit jen tu martinu..uz to neni tak zabavny jako ze zacatku..meli by jste si najit nekoho jinyho bo nejaky novy tema..tohle uz je stary.. :P

Kdyz se tak vehementne hlasis o misto Martiny, tak ti tu radost udelame :P

ja se nehlasim o jeji misto jen rikam ze tohle uz je proste stary..a navic chudak Mik ten za to vubec nemuze a taky to odnasi.. proste to chce jen neco novyho.. :)

Buenos dias,mis amigos!
Hej,co se to tu děje? Člověk sem 3 dny nejde a už je tu taková návštěvnost...díky Lucko :) Ale oni s tim nikdy nepřestanou :) Už si na to pomalu zvykám... a Knedlíka nechte Knedlíkem...kde ste na to zase přišli? Kdopak to asi bude příště? No moc kluků už Vám nezbejvá.
:twisted: :D A Mika už taky nechte napokoji!!

Hehe,s timhle se neda prestat:o)))A jak rika Pepino,hehe,muzes se dostat na misto Martiny:o)))Mno tak Martina a Knedlik sou klasika a dokonce sou i oddany:o)))Ale rekneme si to naplno Martina ma v tymu snad kazdyho na musce:o))) :lol: 8)
Mulatscho

Příspěvekod Marťan » 04 úno 2007, 23:40

Agent0010 píše:
Mar?an píše:

Buenos dias,mis amigos!
Hej,co se to tu děje? Člověk sem 3 dny nejde a už je tu taková návštěvnost...díky Lucko :) Ale oni s tim nikdy nepřestanou :) Už si na to pomalu zvykám... a Knedlíka nechte Knedlíkem...kde ste na to zase přišli? Kdopak to asi bude příště? No moc kluků už Vám nezbejvá.
:twisted: :D A Mika už taky nechte napokoji!!

Buenos dias, senorita!
Como estas? A que tu morbo? Alcanzas la liga el sabado? 8)

iHola, Vítek!
Soy bien, pero yo tuve una gripe. Yo no sé,que tú sabes espaňol? Tengo tres aňos en espaňol, pero hablo un poco y comprende nada. :D :D Hasta luego
Marťan

Příspěvekod Marťan » 04 úno 2007, 23:48

No tak konečně sme se dočkaly a kočičí neděle, úspěšná kočičí neděle je za námi... myslim, že po dlouhé době se nám zase něco podařilo...snad v tom budeme pokračovat..a přesvědčíme ostatní, že to nebyl jenom takový výkřik do tmy.
Marťan

Příspěvekod Druiddd » 04 úno 2007, 23:54

Mar?an píše:No tak konečně sme se dočkaly a kočičí neděle, úspěšná kočičí neděle je za námi... myslim, že po dlouhé době se nám zase něco podařilo...snad v tom budeme pokračovat..a přesvědčíme ostatní, že to nebyl jenom takový výkřik do tmy.

Rozumnej názor..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Marťan » 04 úno 2007, 23:56

Druiddd píše:
Mar?an píše:No tak konečně sme se dočkaly a kočičí neděle, úspěšná kočičí neděle je za námi... myslim, že po dlouhé době se nám zase něco podařilo...snad v tom budeme pokračovat..a přesvědčíme ostatní, že to nebyl jenom takový výkřik do tmy.

Rozumnej názor..

Takhle pozdě už mě nic jinýho nenapadlo...
Marťan

Příspěvekod jenny » 05 úno 2007, 01:50

jsem si pročítala naší sekci, povětšinou souhlasím, chtělo by to "být trochu aktivní"

tak začneme třeba dnešním zápasem...
myslím, že bychom mohly zkusit natrénovat opět přechod přes hráče, ačkoliv jsme to dělaly už tolikrát, ale v dnešním, obzvlaště druhém to bylo strašné...třeba i nějak oživit s přihrávkou/kami

jinak jsem si poslechla názor třetí strany, která nás už několikrát viděla. Docela zajímavé, dalo by se to shrnout do 1 slova: statika, ale už u nějakých hráček je vidět náznak pohybu někam do prostoru než se rozehraje, což je velmi dobře a jen tak dál, tudíž další věc zlepšování se...

toť k technice a ještě k psychice, každého něco bolí, píchá, nemá náladu, nechce se mu, není probuzený, tréma a já nevím co ještě, ale dal se na sport, navíc kolektivní, tudíž nemá zodpovědnost jen sám za sebe, ale za všechny...tím chci říct, že když už je před zápasem, tak tyhle řeči ne e, jelikož strašně demotivujou ostatní, má se zkusit srovnat sám v sobě, zatnout zuby a zkusit motivovat a povzbuzovat ostatní...ale to přijde asi až z věkěm...
jenny

Příspěvekod FriedGirl » 05 úno 2007, 16:10

No Jani, zajímavý, já osobně teda když sem v bráně moc nestíhám koukat jak hrajete a k tomu do toho asi tak nevidim, když tam s tou hokejkou nelítám, ale příde mi, že prostě máš s timhle pravdu.
Strašlivě často mam pocit, že všechny chceme spíš domů než vyhrát. Jako jasný je, že když pořád prohráváme (až na krásný výjimky) tak to nikoho nepovzbudí. Ale já to jako člověk šíleně vnímám, protože můj post je asi víc o psychice než fyzičce nebo něčem jinym a prostě když necejtim na hřišti z naší strany tu správnou atmosféru nebo jak to říct...snahu, chuť popoběhnout eště a prostě tu protihráčku obrat a utýct jí, tak se mi strašlivě špatně hraje a sem šíleně nervózní.
A jako věta, že to asi přijde až s věkem je docela veselá :lol:
FriedGirl

Příspěvekod jenny » 05 úno 2007, 17:09

FriedGirl píše:No Jani, zajímavý, já osobně teda když sem v bráně moc nestíhám koukat jak hrajete a k tomu do toho asi tak nevidim, když tam s tou hokejkou nelítám, ale příde mi, že prostě máš s timhle pravdu.
Strašlivě často mam pocit, že všechny chceme spíš domů než vyhrát. Jako jasný je, že když pořád prohráváme (až na krásný výjimky) tak to nikoho nepovzbudí. Ale já to jako člověk šíleně vnímám, protože můj post je asi víc o psychice než fyzičce nebo něčem jinym a prostě když necejtim na hřišti z naší strany tu správnou atmosféru nebo jak to říct...snahu, chuť popoběhnout eště a prostě tu protihráčku obrat a utýct jí, tak se mi strašlivě špatně hraje a sem šíleně nervózní.
A jako věta, že to asi přijde až s věkem je docela veselá :lol:

Jenže chtít vyhrát na zápase nestačí, to musí člověk chtít i při tréninku a myslet na to, proto strašně ráda chodím na opatov, protože tam z nich vyzařuje CHUŤ hrát, mají z toho radost a vůbec mi pak nevadí jezdit přes celou Prahu a domu se vracet po 23...

Další věc je ta, že jsem ráda, když na zápas přijde známá tvář, v člověku se probudí touha se předvést a to se pak dobíhají soupeřky, včera ve druhém zápase koncem 2. a 3.třetiny jsem opravdu nemohla a soupeřky jsem dobíhala už silou vůle, že nechci být ta horší, cítila jsem pohledy a očekávání a to lidskou psychiku vyburcuje...

a k té větě, vím, že ji mnoho lidí nemá rádo, ale každý se musí umět vnitřně srovnat. Jako u té přesilovky, chtěla jsem být konstruktivní, ale nějak mě nenapadalo v tu chvíli jak a pokazila jsem to, protože jsem myslela na hafec věcí a nic...
jenny

Příspěvekod Druiddd » 05 úno 2007, 18:16

Ve většině věcí máš pravdu, Jano.. Největší problém je opravdu v pohybu, ale stejně velký je v absolutní taktické nechopnosti.. Od polovině hřiště směrem dopředu nám chybí na hřišti až na výjimky projevy herní inteligence a omezujeme se jen na plácání.. Proto každý zápas stojí tolik sil, protože si to z 75% musíme odbránit.. Když se nám podaří slušně a byť jen s náznakem inteligence zaútočit, tak je to v 99% přímé ohrožení branky.. Co se týče psychiky, to je každého individuální problém. Psychicky jste na zápas připraveni jako tým, ale každý jednotlivec se musí motivovat i sám a jít do zápasu s myšlenkou, že je to předem prohraný fakt není nejlepší motivace :) Když jsme hráli v mužích první sezónu, tak jsme taky pořád jen dostávali čouda a hráli jsme ještě hůř než vy, ale nikdy jsme do zápasů nechodili s tím, že jsou předem prohraný.. Ze soupeřů jsme měli respekt, ale ne strach a v každým zápase a v těch těžkejch zvlášť jsme se snažili předvést to nejlepší, co v nás je.. Potom, co většina lidí pochopila o čem to je, a že samy ty výhry nepřijdou jsme se začali pomalu ale jistě zlepšovat.. a tak je to až do dneška.. Ve sportu není nic zadarmo.. pro to, aby člověk něčeho dosáhl, musí pracovat sám na sobě a musí pracovat především jako důležitej článek týmu.. A s tím je spojen základní přístup... k tréninkům, docházce, blbejm návštěvám extraligy, kde se dá leccos okoukat, nasazením při zápasech a schopností se vyždímat do poslední kapky potu.. Pokud tohle bude plnit alespoň 75% týmu, tak je reálná naděje, že půjdete velice rychle nahoru...
Druiddd
Site Admin

Tak jak to vidíte?

Příspěvekod FriedGirl » 23 úno 2007, 15:18

Jaký máme šance v nadcházející lize? Kočky a Lípa. Lípu už sme jednou daly, ale teď už hraje trochu jinak než na začátku ligy. Co myslíte? :wink:
FriedGirl

Re: Tak jak to vidíte?

Příspěvekod Druiddd » 23 úno 2007, 15:58

FriedGirl píše:Jaký máme šance v nadcházející lize? Kočky a Lípa. Lípu už sme jednou daly, ale teď už hraje trochu jinak než na začátku ligy. Co myslíte? :wink:

Lípu dáme a s Kočkama remízu, nic jinýho neberu :) 8)
Druiddd
Site Admin

Re: Tak jak to vidíte?

Příspěvekod FriedGirl » 24 úno 2007, 01:06

Odvážný přání :shock:
FriedGirl

Příspěvekod Druiddd » 25 úno 2007, 22:47

Tak jsem se skoro trefil.. :) Škoda jen, že skoro... :?
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Marťan » 25 úno 2007, 22:50

Na tu Lípu sme dneska fakt měly, zápas to byl vyrovnanej a my sme to zase na konci podělaly. Byla tam spousta věcí, který musíme vylepšit,ale hlavně se musíme sehrát a to nejde, když na tréninky chodí 5 holek ze 13. No jinak Kočky měly docela neběháno a tyk byly skoro pořád na naší půlce, takže se ani nedivim, že sme dostaly takovejch gólů. holt potřebujem pořádně narénovat přechod přes půlku, protože na tom to většinou ztroskotalo.
Marťan

Příspěvekod Druiddd » 25 úno 2007, 22:52

Mar?an píše:Na tu Lípu sme dneska fakt měly, zápas to byl vyrovnanej a my sme to zase na konci podělaly. Byla tam spousta věcí, který musíme vylepšit,ale hlavně se musíme sehrát a to nejde, když na tréninky chodí 5 holek ze 13. No jinak Kočky měly docela neběháno a tyk byly skoro pořád na naší půlce, takže se ani nedivim, že sme dostaly takovejch gólů. holt potřebujem pořádně narénovat přechod přes půlku, protože na tom to většinou ztroskotalo.

Asi tak..
Druiddd
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 06/07