Neco pro pametniky ;o)

Prostě volná diskuze....

Příspěvekod jossev » 08 srp 2006, 19:33

Druiddd píše:
jossev píše:
Druiddd píše:
jossev píše:
Druiddd píše:Tak, a jsme tu sami :cry: :cry:

Ty liąáku, ľádný nemravnosti v Moncziný nepřítomnosti 8)

Sakra, dostal jsi mě :oops: :oops: Tak nic, no.. :roll:

Jedině v její přítomnosti,to je povolený ba dokonce přikázaný...

Tak to jsem zvědavej, co ti na to Moni napíąe.. :lol: 8)

He,to já taky 8)
jossev

Příspěvekod sugaboy » 09 srp 2006, 13:26

Agent0010 píše:
Druiddd píše:
Agent0010 píše:
Druiddd píše:
He, tak to byl určitě Luboą.. Pěkný ku...kamarádky byly vľdycky jeho poznávací znamení.. Jj, přesně tenhle záznam mám na mysli...tuąím, ľe leľí někde na Kozákově....

No,abych se priznal,tak jedna "trinacta komora" je i u me doma.Ale je to opravdu horka podivana jen pro silne povahy...

Sem s tím...Pár hororů uľ jsem v ľivotě viděl...

Trinacta komora se ale otevira jen na Velky patek :) A jeste je tu jeden problem-preci jen je to uz nejaky ten patek zpet do minulosti,ve ktere jeste nebyli tak pokrocile technologie,takze to mam "jen" na VHS.Takze bych to videl nekdy na hromadne video.

taky mam zajem o toto dilo ktere vypaluje oci :) ale bohuzel pristroj podporujici VHS jsem uz dlouho nevidel :lol:
sugaboy

Příspěvekod Moncza » 09 srp 2006, 14:46

snad jen :))
nebo :twisted:
nebo :x :shock:
Moncza

Příspěvekod Druiddd » 09 srp 2006, 15:05

Moncza píše:snad jen :))

Jéé, my máme ale spoustu hezkejch smajlíků :lol: :lol:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 09 srp 2006, 19:09

sugaboy píše:
Agent0010 píše:
Druiddd píše:
Agent0010 píše:
Druiddd píše:
He, tak to byl určitě Luboą.. Pěkný ku...kamarádky byly vľdycky jeho poznávací znamení.. Jj, přesně tenhle záznam mám na mysli...tuąím, ľe leľí někde na Kozákově....

No,abych se priznal,tak jedna "trinacta komora" je i u me doma.Ale je to opravdu horka podivana jen pro silne povahy...

Trinacta komora se ale otevira jen na Velky patek :) A jeste je tu jeden problem-preci jen je to uz nejaky ten patek zpet do minulosti,ve ktere jeste nebyli tak pokrocile technologie,takze to mam "jen" na VHS.Takze bych to videl nekdy na hromadne video.

taky mam zajem o toto dilo ktere vypaluje oci :) ale bohuzel pristroj podporujici VHS jsem uz dlouho nevidel :lol:

Me napadlo ze bychom to mohli vzit sebou az pojedem na nejakou neligovku.Treba v TreBeach-skym Hiltonu ve kterem jsme pri konani tamniho turnaje bydleli televize na pokoji byla.A myslim ze by nebyl problem sebou vzit nejake "vyrazene" VHS zarizeni.
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 09 srp 2006, 19:10

Agent0010 píše:
sugaboy píše:
Agent0010 píše:
Druiddd píše:
Agent0010 píše:
Druiddd píše:

Me napadlo ze bychom to mohli vzit sebou az pojedem na nejakou neligovku.Treba v TreBeach-skym Hiltonu ve kterem jsme pri konani tamniho turnaje bydleli televize na pokoji byla.A myslim ze by nebyl problem sebou vzit nejake "vyrazene" VHS zarizeni.

Good idea :idea:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Moncza » 10 srp 2006, 09:15

Druiddd píše:

nj, kvalitní forum :))
Moncza

Příspěvekod Druiddd » 10 srp 2006, 12:29

Moncza píše:
Druiddd píše:

A nejenom fórum :wink:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Stanislav » 14 srp 2006, 09:57

Druiddd píše:
Moncza píše:
Druiddd píše:

Samozřejmě, pod ochranou značkou Wildcats jsou jen samé kvalitní věci. Moľná bychom měli přemýąlet o několika odvětvích, kde je záruka kvality velmi důleľitá pro odbyt :lol: :wink:
Stanislav

Příspěvekod Druiddd » 14 srp 2006, 13:46

Stanislav píše:
Druiddd píše:
Moncza píše:
Druiddd píše:

Samozřejmě, pod ochranou značkou Wildcats jsou jen samé kvalitní věci. Moľná bychom měli přemýąlet o několika odvětvích, kde je záruka kvality velmi důleľitá pro odbyt :lol: :wink:

Stanislávku, vzhledem k předchozí debatě ve mně tvůj návrh vzbudil lehký závan stydlivosti :lol: :lol:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Stanislav » 15 srp 2006, 15:45

Druiddd píše:
Stanislav píše:
Druiddd píše:
Moncza píše:
Druiddd píše:

Stanislávku, vzhledem k předchozí debatě ve mně tvůj návrh vzbudil lehký závan stydlivosti :lol: :lol:

No, tak to se naprosto minul účinkem, měl vybudit příval hrdosti :lol:
Stanislav

Příspěvekod Monczaa » 23 pro 2006, 17:36

já by jsem tu jen chtěla popřát všem z našeho klubu hodně štěští v novém roce... hlavně zdraví, žádná zranění a plno poctivě vysloužených bodů..

a nám co bohužel maturují, ať to všichni dají ( alespoň na ty čtyřky :) máme toho všichni docela dost, sama to pozoruji na sobě, ale musíme to nějak zvládnout :) ( i když někdy se to opravdu nedá stíhat,co :((

a panu Trenérovi plno pevných nervů, obzvlášť s naší kočičí sestavou, nemáš to jednoduchý a došlo mi, že i když ty už máš maturitu za sebou, tak času máš asi také dost málo.skoro žádnej volnej víkend, díky zapásům třech kategorií. . . . tak přeji ať je to v novém roce o trochu lepší, alespoň v úspěšnosti celého týmu Fbk WILDCATS PRAHA :))

Krásný svátky
Monczaa

Příspěvekod Monczaa » 23 pro 2006, 17:38

já by jsem tu jen chtěla popřát všem z našeho klubu hodně štěští v novém roce... hlavně zdraví, žádná zranění a plno poctivě vysloužených bodů..

a nám co bohužel maturují, ať to všichni dají ( alespoň na ty čtyřky :) máme toho všichni docela dost, sama to pozoruji na sobě, ale musíme to nějak zvládnout :) ( i když někdy se to opravdu stíhat nedá,co :((

a panu Trenérovi plno pevných nervů, obzvlášť s naší kočičí sestavou, nemáš to jednoduchý a došlo mi, že i když ty už máš maturitu za sebou, tak času máš asi také dost málo.skoro žádnej volnej víkend, díky zapásům třech kategorií. . . . takže přeji ať je to v novém roce o trochu lepší, alespoň v úspěšnosti celého týmu Fbk WILDCATS PRAHA :))

Krásný svátky
Monczaa

Příspěvekod Monczaa » 23 pro 2006, 17:42

a nám co bohužel maturují, ať to všichni dají ( alespoň na ty čtyřky :) máme toho všichni docela dost, sama to pozoruji na sobě, ale musíme to nějak zvládnout :) ( i když někdy se to opravdu stíhat nedá,co :((

a panu Trenérovi plno pevných nervů, obzvlášť s naší kočičí sestavou, nemáš to jednoduchý a došlo mi, že i když ty už máš maturitu za sebou, tak času máš asi také dost málo.skoro žádnej volnej víkend, díky zapásům třech kategorií. . . . takže přeji ať je to v novém roce o trochu lepší, alespoň v úspěšnosti celého týmu Fbk WILDCATS PRAHA :))

Krásný svátky
Monczaa

Příspěvekod Moncza » 23 pro 2006, 17:50

jej pardon, mě to psalo chybu a ta zprava tam vubec nebyla a najendou koukam, ze se mi to poslalo trikrta:))) tak se omlouvam:)
Moncza

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze