Moncza píše:ahoj:) teď jsem dočetla ty Vaąe, ehm, příspěvky
Jak jako ehm příspěvky? Ty mají vysokou uměleckou hodnotu..
Co je nového v Poděbradech?
Moncza píše:co, coľe? hosteska nahoře bez? to ani Mulačovi se nepovedlo zařídit
Druiddd píše:Moncza píše:co, coľe? hosteska nahoře bez? to ani Mulačovi se nepovedlo zařídit
Uvidíme za rok A nebo vyhrajeą nějakou disciplínu ve WildStarGame ty a budeą si moct vybrat hostesáka dole bez , ľejo, Josefe
Druiddd píše:Moncza píše:ahoj:) teď jsem dočetla ty Vaąe, ehm, příspěvky
Moncza píše:Druiddd píše:Moncza píše:ahoj:) teď jsem dočetla ty Vaąe, ehm, příspěvky
noo, vysoká umělecká hodnota by to byla moľná v jiném názvu místnosti i kdyľ máte pravdu, volna diskuze je volná diskuze
do Poděbrad jsem teď zavítala, takľe zatím to ujde ) ted vyráľíme s mamčou na kafčo, takľe se s váma pánové loučím a nechám Vás v klidu konverzovat o ... radąi to ani nebudu vypisovat, kdo ví, kam aľ se v diskuzi dostanete
Moncza píše:Druiddd píše:Moncza píše:ahoj:) teď jsem dočetla ty Vaąe, ehm, příspěvky
noo, vysoká umělecká hodnota by to byla moľná v jiném názvu místnosti i kdyľ máte pravdu, volna diskuze je volná diskuze
do Poděbrad jsem teď zavítala, takľe zatím to ujde ) ted vyráľíme s mamčou na kafčo, takľe se s váma pánové loučím a nechám Vás v klidu konverzovat o ... radąi to ani nebudu vypisovat, kdo ví, kam aľ se v diskuzi dostanete
Druiddd píše:Moncza píše:Druiddd píše:Moncza píše:ahoj:) teď jsem dočetla ty Vaąe, ehm, příspěvky
Jééé, ty nás opuątíą Tak pozdravuj maminku a aľ uvidíą Ali, tak jí taky ode mě pozdravuj.. Pa, mňau
jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:Tak, a jsme tu sami
Ty liąáku, ľádný nemravnosti v Moncziný nepřítomnosti
Sakra, dostal jsi mě Tak nic, no..
Jedině v její přítomnosti,to je povolený ba dokonce přikázaný...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků