od skalkaT » 08 pro 2008, 18:01
Nesvadej to na to ze jsem kapitanka!! Takovy vysmech mi fakt leze krkem!
Ok, ale ta cukrarna neni zrovna dobry priklad. A rozhodne nikomu nenadavam nebo nikoho nesikanuju za to, ze tam nebyl. Ale tady neslo jen o nejakej turnaj, hlavne slo o to, abychom se vubec sesly, pokecaly si, uklidnily se, oddechly si, vypovidaly se atd. atd. Njn, proste to nevyslo! Ja rozhodne nejsem proti tomu abychom si promluvily!!! To si spatne pochopila!
Vsechno zase na tu cukrarnu nesvadej, nebyl to zdaleka prvni pokus si promluvit. Klidne si o tom promluvit muzem! Tak udej den, hodinu, misto, domluv se se vsema holkama a muzem se sejit. Ja vubec nejsem proti!
Verim a vim, ze makas na 100%, ocenuju to a je to moc dobre! Takze tohle vsechno neni jen a jen proti tobe, proto te prosim, aby si se nad tim zamyslela a nebrala to tak moc osobne.
A ze je lepsi mlcet??? Ne, ja jsem rada, ze si to sem napsala. Alespon je videt, ze ti na nas alespon trosku zalezi!
Jen me stve, ze je to furt to same. Musime chtit vsechny! - na tuhle vetu zacinam byt pekne alergicka, protoze vubec nevim, jak muzu pomoci. Tohle si kazda z nas musi rozmyslet a uvedomit sama!
Jsem ted (trochu) nastvana, tak doufam, ze to nevyzni moc spatne. Snazila jsem to trochu cenzurovat, ale nevim jak to dopadlo. Rozhodne jsem tim nechtela nastvat nebo urazit hlavne tebe, Lucko!