®eny

Ženy, muži a dorost...

Příspěvekod FriedGirl » 30 říj 2006, 22:59

skalkaT (Terka Sk.) píše:
FriedGirl píše:A co hodnocení aktuálních víkendovejch zápasů???? :?:

Vím že mám asi blbej dotaz, ale nad kým vyhrála Lípa? Nad Wizardkama? A smím se zeptat kolik (tohle jsem kapku nestihla :? )

Jj jediná jejich výhra sou Wizardky 8:1...to sme docela ftipný no když s nima vyhrály holky co my sme porazily...
FriedGirl

Příspěvekod FriedGirl » 30 říj 2006, 23:01

Vím že mám asi blbej dotaz, ale nad kým vyhrála Lípa? Nad Wizardkama? A smím se zeptat kolik (tohle jsem kapku nestihla :? )

JJ...nad Wizardkama 8:1...docela legrace když si uvědomíš koho z nich sme porazily a s kym sme prohrály... :roll:
FriedGirl

Příspěvekod Druiddd » 31 říj 2006, 16:10

Koukni na stránky do Soutěží -> ženy, tam jsou komplet výsledky 8)
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Návštěvník » 31 říj 2006, 17:33

FriedGirl píše:

JJ...nad Wizardkama 8:1...docela legrace když si uvědomíš koho z nich sme porazily a s kym sme prohrály... :roll:

Jj, díky moc
Návštěvník

Příspěvekod FriedGirl » 12 lis 2006, 21:18

Ehm...nevim jestli se neptám blbě, ale jak to teda je? Hrajem v sobotu nebo v neděli? :?: :?: :?:
FriedGirl

Příspěvekod skalkaT » 12 lis 2006, 21:43

FriedGirl píše:Ehm...nevim jestli se neptám blbě, ale jak to teda je? Hrajem v sobotu nebo v neděli? :?: :?: :?:

Hraje se v neděli. Je to blbý, ale je to tak (alespoň já mám takovýhle infošky).
skalkaT

Příspěvekod Druiddd » 12 lis 2006, 22:54

skalkaT píše:
FriedGirl píše:Ehm...nevim jestli se neptám blbě, ale jak to teda je? Hrajem v sobotu nebo v neděli? :?: :?: :?:

Hraje se v neděli. Je to blbý, ale je to tak (alespoň já mám takovýhle infošky).

Přesně tak - neděle
Stačí se podívat na stránky - do Soutěží... :wink:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod FriedGirl » 13 lis 2006, 23:49

Druiddd píše:
skalkaT píše:

Přesně tak - neděle
Stačí se podívat na stránky - do Soutěží... :wink:

No tak já jenom, že v rozpisu je sobota no...tak nevim.
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 17 lis 2006, 18:09

Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost :oops: Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.

HM :?:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Mulatscho » 17 lis 2006, 22:56

Agent0010 píše:Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost :oops: Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.

Hmm,uprime sem extrovert:Treningy s holkama me nebavi,je jasny,ze proste musime proti nim hrat,ale co delat kdyz nemuzu hrat na plno?Musim si zkouset nejaky paradicky ktery jinak moc nemuzu a kdyz neco udelam,tak ma kazdej kecy,tak si tam dej kuzel a ja muzu bejt doma a bude mi hej,jinak nez tvrdsim pristupem se to clovek nenauci,ja se taky prosazoval pokazdy u lidi o 3 hlavy vetsi ramena jako ja vejska a a o par let starsi a tak je to porad,jinak se to clovek nenauci,to se zeptej kohokoli :lol: Sry,za otevrenost,ale nebavi me chodit kolem horky kase a kdyz to nekdo konecne napsal,tak sem se snazil vyjadrit muj nazor a klidne me za to ukamenujte nebo treba zase "nekdo" rozsirte pomluvu,ja uz se muzu jenom smat :lol: :lol: :lol: :lol:
Mulatscho

Příspěvekod Mulatscho » 17 lis 2006, 23:00

Mulatscho píše:
Agent0010 píše:Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost :oops: Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.

Jo a jeste k tomu slovu BEHAJ->>Beha tma tak 1/3 ostatni chdoi a nebavi je to :wink: A lej a za holky nehraju,tohle si musi vyridit sami :D

Hmm,uprime sem extrovert:Treningy s holkama me nebavi,je jasny,ze proste musime proti nim hrat,ale co delat kdyz nemuzu hrat na plno?Musim si zkouset nejaky paradicky ktery jinak moc nemuzu a kdyz neco udelam,tak ma kazdej kecy,tak si tam dej kuzel a ja muzu bejt doma a bude mi hej,jinak nez tvrdsim pristupem se to clovek nenauci,ja se taky prosazoval pokazdy u lidi o 3 hlavy vetsi ramena jako ja vejska a a o par let starsi a tak je to porad,jinak se to clovek nenauci,to se zeptej kohokoli :lol: Sry,za otevrenost,ale nebavi me chodit kolem horky kase a kdyz to nekdo konecne napsal,tak sem se snazil vyjadrit muj nazor a klidne me za to ukamenujte nebo treba zase "nekdo" rozsirte pomluvu,ja uz se muzu jenom smat :lol: :lol: :lol: :lol:
Mulatscho

Příspěvekod Agent0010 » 18 lis 2006, 01:26

Mulatscho píše:
Mulatscho píše:

Jo a jeste k tomu slovu BEHAJ->>Beha tma tak 1/3 ostatni chdoi a nebavi je to :wink: A lej a za holky nehraju,tohle si musi vyridit sami :D

Diky za uprimnost.Toho si fakt vazim ze to tady napises naplno.Jinak muj nazor je,ze je to holcici trenink.My(vy) jsme(jste) tam jako vypomoc.Muj nazor je ze paradicky se zkousej a trenujou nejprve na kuzelech a pak na ostrym treniku.Vis ze ja se zajimam o florbalovy freestyle,ale kdyz to trenuju,tak bud doma nebo na prazdnou branku-nikdy ne na golmanku holek... :wink: Ja chapu tvuj argument ze te vic nauci kdyz hrajes proti silnejsimu souperi-to je jasne.Ale sparing dorostu nebo drive muzu proti holkam casto pripominal strileni jehnatek,jestli mi rozumis :wink: Doufam ze to s tema pomluvama nebylo mirene na me-snad vis podle nasich poslednich rozhovoru ze kdyz se mi neco nelibilo,tak jsem ti to rekl na rovinu.
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 18 lis 2006, 16:36

Desetsssone, souhlasím s tím, že dorosteneckej (mužskej) sparing není pro holky v tomto podání největší přínos. Ale problém tkví v tom, že kočičky a/ chodí na tréninky v počtu neumožňujícím hrát dvě jejich pětice proti sobě b/ pokud pominu docházku, tak nasazení některých koťátek při tréninku je mizivé.. A souhlasím s tím, že při sparingu by si sparující soupeř (ač mnoohem silnější) neměl zkoušet a cvičit svoje blbosti a parádičky... od toho jsou volné tréninky ... SPARING PARTNER je člověk (v tomto případě kolektiv), jehož úkolem je pomoci, pozvednout úroveň, vylepšit, motivovat a zdokonalit svého sparovaného.. a to si každý z dorostenců (mužů) na holčičím sparingu musí uvědomit..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 18 lis 2006, 17:22

Jenze,kouci, myslim si ze si to hodne lidi neuvedomuje co se od nich pri sparingu ocekava.Podle me by bylo vhodne jim to nejak dat na jevo.Pripomenout ze je to sparing. Ikdyby to treba melo byt i nazorne na tolik ze by museli hrat napr druhym koncem florbalky. Proste fakt si to musi uvedomit,vzdyt jinak je ten trenink holkam k nicemu.Paradicky je to posledni co mi na tom vadi,me vadi ze si holky skoro nesahnou na balonek,ze je to akorat bago v 5ti :arrow: maly prinos. Podle me by bylo potreba "sparing-partnerum" durazne vysvetlit co to je sparing.A mel by jsi to rict ty nebo dorostenecky kapitan.

A take je tu fakt,ze je rozdil souboj kocka-kocka nebo kocka-kocour.To mi prijde ze pak holkam pri zapasech trochu chybi.Preci jen kdyz jdes napadat na rozehravce nejakeho kluka,tak asi zareaguje trochu jinak nez holka.A nejen pri napadani,pri osobnich soubojich obecne.
xxx
Agent0010

Příspěvekod Agent0010 » 18 lis 2006, 17:27

Ja to nemyslim zle :oops: Jen mi prislo ze by se ty kocici stredecni treninky dali vylepsit ke spokojenosti vsech :oops:
xxx
Agent0010

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 06/07