Agent0010 píše:Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost
Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.
HM
Hmm,uprime sem extrovert:Treningy s holkama me nebavi,je jasny,ze proste musime proti nim hrat,ale co delat kdyz nemuzu hrat na plno?Musim si zkouset nejaky paradicky ktery jinak moc nemuzu a kdyz neco udelam,tak ma kazdej kecy,tak si tam dej kuzel a ja muzu bejt doma a bude mi hej,jinak nez tvrdsim pristupem se to clovek nenauci,ja se taky prosazoval pokazdy u lidi o 3 hlavy vetsi ramena jako ja vejska a a o par let starsi a tak je to porad,jinak se to clovek nenauci,to se zeptej kohokoli
Sry,za otevrenost,ale nebavi me chodit kolem horky kase a kdyz to nekdo konecne napsal,tak sem se snazil vyjadrit muj nazor a klidne me za to ukamenujte nebo treba zase "nekdo" rozsirte pomluvu,ja uz se muzu jenom smat