Dnešního dne padla na počítadle návštěvnosti další desetitisícovka..
Všichni, kteří při 80000 návštěvách tipovali, kdy že to padne ona kulatá stovka si můžou svůj tip prohlédnout a ujistit se, jak se vyvíjejí jejich preference
skalkaT píše:a jéje, tak po přepočtení statistik mi to vychází +- na prázdninový srpen, takže myslím, že nejblíž bude Zdeněk
Sakra, kde se stala chyba?? To by ze mě paní profesorka Loeblová radost neměla:-)
skalkaT píše:Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
teda....10 dní sem, 10 dní tam....
...to je nespravedlivý!!!! A to jsem vybrala takový krásný datum! VZLYK
Druiddd píše:skalkaT píše:Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
teda....10 dní sem, 10 dní tam....
...to je nespravedlivý!!!! A to jsem vybrala takový krásný datum! VZLYK
Ano, tak to bývá. Úspěch nadosah a nakonec to nevyjde o pár desítek dnů/hodin/minut/vteřin
Tomu se říká pech. Třeba budeš mít víc štěstí při tipování na miliontou návštěvu
Druiddd píše:Já tomu milionu věřím.. Do padesáti bych se ho mohl dožít
Ale vážně.. nereálné to není.
skalkaT píše:Druiddd píše:Já tomu milionu věřím.. Do padesáti bych se ho mohl dožít
Já myslím, že nereálné to rozhodně není:D:D:D
Btw. mě to tipování furt vrtá hlavou:D Nemohla bych si za ten svůj skvělý odhad uzmout alespoň kousek z těch luxusních podmínek na soustřeďku, co byly slibovaný?? Když přimhouříme jedno oko, tak je vlastně docela náhodička, že se někdo vůbec takhle krásně blízko trefil, nemyslíš?:D:D:D
Druiddd píše:skalkaT píše:Druiddd píše:Já tomu milionu věřím.. Do padesáti bych se ho mohl dožít
Btw. mě to tipování furt vrtá hlavou:D Nemohla bych si za ten svůj skvělý odhad uzmout alespoň kousek z těch luxusních podmínek na soustřeďku, co byly slibovaný?? Když přimhouříme jedno oko, tak je vlastně docela náhodička, že se někdo vůbec takhle krásně blízko trefil, nemyslíš?:D:D:D
Myslíš, jo? Že bych byl tak hodnej a přimhouřil oko To nvm, jak bys mě chtěla přesvědčit
skalkaT píše:Druiddd píše:skalkaT píše:Druiddd píše:Já tomu milionu věřím.. Do padesáti bych se ho mohl dožít
Myslíš, jo? Že bych byl tak hodnej a přimhouřil oko To nvm, jak bys mě chtěla přesvědčit
No tady přes fórum to přeci nebudeme řešit:)
Můžem si to vyříkat někdy po tréninku, třeba z očí do očí a tak...
Druiddd píše:skalkaT píše:Druiddd píše:skalkaT píše:Druiddd píše:Já tomu milionu věřím.. Do padesáti bych se ho mohl dožít
No tady přes fórum to přeci nebudeme řešit:)
Můžem si to vyříkat někdy po tréninku, třeba z očí do očí a tak...
To není fér.. proti ženským zbraním se člověk těžko brání
Co by na to řekli takoví borci jako třeba Zdeněk nebo 10s, kdyby byli takhle blízko v odhadu, ti by to přesvědčování měli výrazně těžší
Zpět na Novinky na webu a fóru
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník