FriedGirl píše:
To Marťan: Nemáš eště nějakou debatotvornou otázku?
no, už mi pomalu docházej nápady

Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Bílý obláček pluje po MODRÁ nebi
Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Hmm, dobrej pokusale uplně vedle
Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Hups, to se mi stává pořád..
Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Zítra to budeš moct napravit![]()
Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Ježíš..teď jsem se úplně leknul
Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Jeeejdatak počkat,aby tady nedošlo k nějaký mejlce...bavíme se pořád o hádance
![]()
Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:mám pro vás hádankuAle každej den přidám jedno heslo..to aby to chvilku vydrželo a taky pro zvýšení návštěvnosti...takže dneska je to: MODRÁ
Jeeejdatak počkat,aby tady nedošlo k nějaký mejlce...bavíme se pořád o hádance
![]()
Jojo, hádanka, tak to jsem si oddechl..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků