Ženy

Ženy, muži, junioři aneb posedmé do boje..

Příspěvekod Agent0010 » 12 říj 2007, 12:36

skalkaT píše:JJ, Víťo, všimli!
No dobře, vyhrál si, rozebírej si to všechno a převeď si to na číslíčka! Ale všimni si, jak to tu ta otázka rozproudila :lol: Marti si borec! :D ! :wink: !

Vyhral?Ja vyhral?Opravdu?Ja jsem neco vyhral?Juuuuuu :wink:

Jojo, jeste ze tu neni Zuna, uz by byla Martina borec na konec :P :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Marťan » 12 říj 2007, 22:59

Člověk tu 24 hodin neni a už se tu rozpoutává taková bouřlivá diskuse...Víťa tu dělá nějaký inženýrský rozbory(faktoriál) :wink: :D a Terky tady dealujou pirátský kopie Ratakrysy... :lol:
Marťan

Příspěvekod Marťan » 12 říj 2007, 23:07

To Marťan: Díky moc. Už jsem se bála, že na to zapomeneš a nenapíšeš to. Teď se diskuze rozproudí na 100%. Jo a btw. když tady je mrtvo tak co je teda u mužů a juníků, hm?? Kam se na ně hrabe řeporyjskej hřbitov nebo naše hodina ekonomiky! Taky by si jim měla trochu pomoc a pořádně to oživit třeba nějakou veselou otázkou, nebo slušným pozdravem třeba: Dobrý den! :D (doufám, že víš o čem mluvím :lol: )[/quote]

U mužů a juníků sou to Olšany(faktoriál) :D To víš holky,Kouč a Vítek sou ukecaný :lol: :lol: No tak ale nějakej příspěvěk bych jim tam mohla hodit :wink:
Naposledy upravil Marťan dne 13 říj 2007, 01:52, celkově upraveno 1
Marťan

Příspěvekod Marťan » 12 říj 2007, 23:14

Agent0010 píše:Malem jsem zapomel na to nejdulezitejsi-otazku :wink: Vsimli jste si, ze u prispevku Martiny a napriklad i TerkyS je porad napsano pocet prispevku:1 :?:

Taky sem si toho minule všimla...člověk tady přispívá jako o život a pak tohle :cry: asi nějaká chyba na centrále :wink: :lol:
Marťan

Příspěvekod Agent0010 » 13 říj 2007, 01:38

Mar?an píše:
Agent0010 píše:Malem jsem zapomel na to nejdulezitejsi-otazku :wink: Vsimli jste si, ze u prispevku Martiny a napriklad i TerkyS je porad napsano pocet prispevku:1 :?:

Taky sem si toho minule všimla...člověk tady přispívá jako o život a pak tohle :cry: asi nějaká chyba na centru :wink: :lol:

Jojo, kdyz to zkazi centr,tak to pak jde do onech cernocernych mist...
xxx
Agent0010

Příspěvekod Marťan » 13 říj 2007, 01:48

Agent0010 píše:
Mar?an píše:

Taky sem si toho minule všimla...člověk tady přispívá jako o život a pak tohle :cry: asi nějaká chyba na centru :wink: :lol:

Jojo, kdyz to zkazi centr,tak to pak jde do onech cernocernych mist...

Zas nějakej šotek :x to mělo být centrále 8)
Marťan

Příspěvekod skalkaT » 13 říj 2007, 13:59

Teda Martino ty ses nám tu ale rozjela!! To trénuješ na maturu z jazyků?? Ještě to sem hoď v azbuce a bude to dokonalý :wink:
A kde že máte vlastně ten maturiťák?? - To víš skleróza! :? (Martina, du fährst dich an! Trenierst du für das Fremdsprachen-Abitur? Wo habt ihr den Abiturball?? Na ja, du weisst das - die Sklerose! :wink: když už jsme u toho. Nevím jistě jestli je to gramaticky správně, ale alespoň jsem to zkusila :) )

To Vochy: No to víš, že jo. No jo, jsem malá a pomalá! Jo a můžu ti to dývko přinést ve středu?? A co houby?? Rostou, rostou? :lol:

4 Agent: Vyhrál si jen bitvu, ale válka ještě neskončila! 8) Jo a v neděli GOOD LUCK pro všechny Kocoury!!!!
skalkaT

Příspěvekod Marťan » 13 říj 2007, 14:09

skalkaT píše:Teda Martino ty ses nám tu ale rozjela!! To trénuješ na maturu z jazyků?? Ještě to sem hoď v azbuce a bude to dokonalý :wink:
A kde že máte vlastně ten maturiťák?? - To víš skleróza! :? (Martina, du fährst dich an! Trenierst du für das Fremdsprachen-Abitur? Wo habt ihr den Abiturball?? Na ja, du weisst das - die Sklerose! :wink: když už jsme u toho. Nevím jistě jestli je to gramaticky správně, ale alespoň jsem to zkusila :) )

No měla sme to celý napsaný i v němčině,ale jelikož sem jí měla naposledy na základce a už tenkrát sem toho moc neuměla, tak sem to sem radši nedávala, protože by mě němčináři ukamenovali :oops: :lol: ... in die LucernaHalle 8)
Marťan

Příspěvekod skalkaT » 13 říj 2007, 14:22

No měla sme to celý napsaný i v němčině,ale jelikož sem jí měla naposledy na základce a už tenkrát sem toho moc neuměla, tak sem to sem radši nedávala, protože by mě němčináři ukamenovali :oops: :lol: ... in die LucernaHalle 8)[/quote]

No vždyť já se taky bojim, aby mě neukamenovali! :D
skalkaT

Příspěvekod Druiddd » 13 říj 2007, 14:26

skalkaT píše:No měla sme to celý napsaný i v němčině,ale jelikož sem jí měla naposledy na základce a už tenkrát sem toho moc neuměla, tak sem to sem radši nedávala, protože by mě němčináři ukamenovali :oops: :lol: ... in die LucernaHalle 8)

No vždyť já se taky bojim, aby mě neukamenovali! :D

Copak tady někdo umí německy? :lol:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod skalkaT » 13 říj 2007, 14:33

HAHAHA to je ale vtipu
skalkaT

Příspěvekod skalkaT » 13 říj 2007, 14:36

jo a btw. coachi, registruješ co jsem psala na book?
skalkaT

Příspěvekod Druiddd » 13 říj 2007, 14:37

skalkaT píše:jo a btw. coachi, registruješ co jsem psala na book?

Jj, už je připraveno.. :wink:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod skalkaT » 13 říj 2007, 14:40

to coach: šikulka
to Marťan se zelenejma tykadlama: Jo a Marti, bude nějakej srazík na zítra??
skalkaT

Příspěvekod Druiddd » 13 říj 2007, 14:42

skalkaT píše:to coach: šikulka
to Marťan se zelenejma tykadlama: Jo a Marti, bude nějakej srazík na zítra??

Já vím, to slyším pořád :lol:
Btw. ke srazu - kvůli těm věcem by bylo dobré tam být všichni nehrající buď na oficiální sraz mužů a nebo pak mezi zápasy, jinak to bude nerealizovatelné..
Druiddd
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 07/08