Ženy

Ženy, muži, junioři aneb posedmé do boje..

Příspěvekod Marťan » 19 zář 2007, 22:25

Agent0010 píše:
Mar?an píše:Jinak Kladno mě docela překvapilo...sem si myslela, že to budou našláplý holky a nakonec to takhle prosvištěly...no a Neo sme viděly na vlastní oči...jinak hodně velkej oříšek bude Elitky a Děkanka...no i když s tou už sme měly taky čest a každá si určitě vzpomene, jak to dopadlo....čím kvalitnější soupeř, tím lepší hra...no uvidíme... :)

Ty jo,takovej megarozbor :shock:

No taky,když sem ho psala, tak sem si vzpomněla na tvoje rozbory a statistiky na mužskm fóru :D
Marťan

Příspěvekod Agent0010 » 22 zář 2007, 00:22

Waw,to jsem netusil ze tem mim rozborum a statistikam nekdo rozumi :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Marťan » 22 zář 2007, 22:45

Agent0010 píše:Waw,to jsem netusil ze tem mim rozborum a statistikam nekdo rozumi :wink:

Vítku, to,že je čtu, neznamená, že jim rozumim :oops: :lol: :lol:
Marťan

Příspěvekod Agent0010 » 23 zář 2007, 23:14

Mar?an píše:
Agent0010 píše:Waw,to jsem netusil ze tem mim rozborum a statistikam nekdo rozumi :wink:

Vítku, to,že je čtu, neznamená, že jim rozumim :oops: :lol: :lol:

:wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Agent0010 » 23 zář 2007, 23:15

Slibeny odkaz na sestrih vs Angels je ZDE
xxx
Agent0010

Příspěvekod Marťan » 09 říj 2007, 23:22

Koukám, že to tu je už delší dobu mrtvý :( ....takže teď něco malého na oživení...poté, co jsme na poslednim turnaji shlédly Neo, jsme si myslely, že je to nejslabší tým naší divize, ale toť veliký omyl! Neo v neděli porazilo Nymburk a díky 3 bodům za výhru je v tabulce před náma..to pak ta naše remíza zamrzí!!!!...ale tak Nymburk to jistí, že holky?... Bohužel teď je před náma strašák v podobě Elitek a Děkanky :(
Marťan

Příspěvekod Agent0010 » 10 říj 2007, 00:45

Neo jsou haluz, jsou spatny.Ty musite rozsekat :!: :twisted: :wink: 8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod skalkaT » 10 říj 2007, 22:21

Nad Neoškama bych ještě nepřemýšlela - to je ještě daleko. Spíš teď to bude sranda. Hm hm, Elitky a Děkanka, hm hm. To je ale pořádně nabitej turnajovej den :D Bude to prča. Jen škoda že zase nebudeme všechny :( viď Áďo!!
No stejně se už na tu ligu těšim. Teď máme nějakou větší přestávku, už mi to nějak chybí :lol: :lol: :lol:
skalkaT

Příspěvekod Marťan » 10 říj 2007, 23:55

jj, do utkání s Neem, je eště daleko :wink: Myslim, že proti Elitkám nemáme moc velkou šanci,ale Děkanka by nemusela bejt tak hroznej soupeř...ohrané klišé: čím lepší soupeř,tím lepší hra(na obou stranách) a pak i tomu odpovídající výsledek...Myslim, že zrovna k těmhle týmům neni víc, co dodat a na nějaký zajímavý předzápasový rozbory teprve dojde, to až nás budou čekat ty hratelnější týmy....Jinak aby to Terce Skalce nebylo líto, tak sem hodim nějakou tu otázku,aby mohla začít diskuse...tak třeba... Kolik je ti let? :wink: :lol:
Marťan

Příspěvekod FriedGirl » 11 říj 2007, 11:10

Do tolika kolik mi je ještě neumíš 8) .
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 11 říj 2007, 15:26

Mar?an píše: Kolik je ti let? :wink: :lol:

Tak to je naadherna otazka k diskuzi. Pojdme si o ni podiskutovat.Prvni,zcela jiste neprehlednutelny fakt-zacina kvantifikatorem "kolik". Dale tu mame sloveso je.Asi nikomu nemusim rikat ze infinitivem tohoto slovesa je "byt",cili se naskyta otazka"byt ci nebyt"? Nezajimave zajmeno "ti" svizne preskocim a pekne v rytmu se dostavam ke slovu"let". Ano, opravdu vynikajici volba slova. "Let", jednoslabicne slovo nejednoho vyznamu.

Suma sumarum, az na neprilis dobrou volbu slova "ti" se opravdu jedna o skvostnou otazku 8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod skalkaT » 11 říj 2007, 22:09

To Agent: Víťo, nech si ty svý ČVUŤácký rozbory :lol: !! Je to na mě moc složitý! Spíš přihoď nějaký číslo, ne že bychom to nevěděli, ale pro rozproudění diskuze, proč ne 8) !

To Vochy: Ty si Terča Skalča? :?: ? Jo a dneska jsem potkala Mary a víš jak říká žábě?? Kiwilady! :lol: !

To Marťan: Díky moc. Už jsem se bála, že na to zapomeneš a nenapíšeš to. Teď se diskuze rozproudí na 100%. Jo a btw. když tady je mrtvo tak co je teda u mužů a juníků, hm?? Kam se na ně hrabe řeporyjskej hřbitov nebo naše hodina ekonomiky! Taky by si jim měla trochu pomoc a pořádně to oživit třeba nějakou veselou otázkou, nebo slušným pozdravem třeba: Dobrý den! :D (doufám, že víš o čem mluvím :lol: )
skalkaT

Příspěvekod Agent0010 » 11 říj 2007, 23:46

skalkaT píše:To Agent: Víťo, nech si ty svý ČVUŤácký rozbory :lol: !! Je to na mě moc složitý! Spíš přihoď nějaký číslo, ne že bychom to nevěděli, ale pro rozproudění diskuze, proč ne 8) !

To Vochy: Ty si Terča Skalča? :?: ? Jo a dneska jsem potkala Mary a víš jak říká žábě?? Kiwilady! :lol: !

To Marťan: Díky moc. Už jsem se bála, že na to zapomeneš a nenapíšeš to. Teď se diskuze rozproudí na 100%. Jo a btw. když tady je mrtvo tak co je teda u mužů a juníků, hm?? Kam se na ně hrabe řeporyjskej hřbitov nebo naše hodina ekonomiky! Taky by si jim měla trochu pomoc a pořádně to oživit třeba nějakou veselou otázkou, nebo slušným pozdravem třeba: Dobrý den! :D (doufám, že víš o čem mluvím :lol: )

2Terry :wink: :Cislo: 10010,1 :P To je 18,5 binarne :P :wink: Ne, dobre,ja uz teda budu hodnej. Ja ani nevim jak me tamto napadlo,proste ta otazka na rozproudeni diskuze byla tak rozproudujici az to dopadlo jak to dopadlo... :oops:

Reporyjskej hrbitov nebo vase hodina ekonomiky :D :D :D :D :D

Malem jsem zapomel na to nejdulezitejsi-otazku :wink: Vsimli jste si, ze u prispevku Martiny a napriklad i TerkyS je porad napsano pocet prispevku:1 :?:
xxx
Agent0010

Příspěvekod FriedGirl » 12 říj 2007, 11:25

No sice nejsem Terča Skalča, ale ty mi jenom tak závidíš, že sem stihla odpovědět rychlejš než ty. Jinak sem zjistila moc ftipnou věc a to, že naše žůžo čtvrteční cvičení není každých 14 dní, nýbrž každý týden (pro Vítka tj. 7 dní) a tudíž mě jen tak ve čtvrtek na tréninku nikdo neuvidí. Bohužel... :(

To Vítek: Nj ono celý fórum je takový veselý, protože když si všimneš, tak je na hlavní stránce napsaný, že je tu 16777215 příspěvků, což taky neni pravda, že :wink: .
FriedGirl

Příspěvekod skalkaT » 12 říj 2007, 11:26

JJ, Víťo, všimli!
No dobře, vyhrál si, rozebírej si to všechno a převeď si to na číslíčka! Ale všimni si, jak to tu ta otázka rozproudila :lol: Marti si borec! :D ! :wink: !

To Vochy: Mohla bych ti to DVD přinést někdy jindy. Jaksi jsem si toho všimla kapámek pozdě. chtěla bych Ratakrysu!
skalkaT

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 07/08