Ženy

Ženy, muži, junioři aneb posedmé do boje..

Příspěvekod Warman » 01 bře 2008, 21:17

Imagine...
Warman

Příspěvekod Warman » 15 bře 2008, 22:58

Dochází místo, tak to dám na rajče

http://warman.rajce.idnes.cz/FbK_Wildca ... 08_Zlicin/
Imagine...
Warman

Příspěvekod Marťan » 21 bře 2008, 20:08

Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.

Můj tip na výslednou tabulku:
1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo

Jelikož Black Angles a Lhokamo spolu nehrály ještě ani jednou, takže těžko říci, jestli Black Angel udrží svojí šestou příčku..ale podle mě má B.A. víc štestí, takže prostě 6. Ovšem v týhle soutěži je hodně překvapení a nikdy není jisté, že vyhraje tým, který je v tabulce výše, ostatně viz naše zápasy vs. SKV nebo Pagiátorky...s tím jsem v tomhle nepočítala, tak uvidíme :D Smutná zpráva pro nás, že, i když vyhrajeme všechny 4 zápasy, na vyšší než 8. místo se nedostaneme :cry:
Marťan

Příspěvekod Druiddd » 22 bře 2008, 11:44

Mar?an píše:Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.

1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo

Jelikož Black Angles a Lhokamo spolu nehrály ještě ani jednou, takže těžko říci, jestli Black Angel udrží svojí šestou příčku..ale podle mě má B.A. víc štestí, takže prostě 6. Ovšem v týhle soutěži je hodně překvapení a nikdy není jisté, že vyhraje tým, který je v tabulce výše, ostatně viz naše zápasy vs. SKV nebo Pagiátorky...s tím jsem v tomhle nepočítala, tak uvidíme :D Smutná zpráva pro nás, že, i když vyhrajeme všechny 4 zápasy, na vyšší než 8. místo se nedostaneme :cry:

Vyčerpávající rozbor, hodně optimistickej, ale to je dobře..
Osmé místo by bylo v rámci našich letošních možností slušnej, nikoli však výbornej výsledek. A především čtyři výhry v řadě jsou teď hodně těžkej oříšek :wink: Myslím, že reálnej úspěch by teď byl, udržet Pantherky a Wizardky na dostřel..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Marťan » 22 bře 2008, 22:24

Druiddd píše:
Mar?an píše:Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.

1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo

Osmé místo by bylo v rámci našich letošních možností slušnej, nikoli však výbornej výsledek. A především čtyři výhry v řadě jsou teď hodně těžkej oříšek :wink: Myslím, že reálnej úspěch by teď byl, udržet Pantherky a Wizardky na dostřel..

To víš, to je psaný ještě v euforii ze soboty...proto je počítáno se 4 výhrami... 8) :D
Marťan

Příspěvekod Agent0010 » 23 bře 2008, 22:13

Mar?an píše:
Druiddd píše:

1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo

To víš, to je psaný ještě v euforii ze soboty...proto je počítáno se 4 výhrami... 8) :D

Hezky rozbor, ale chybi mi tady nejaka fakta ktera by potvrdila tato odvazna tvrzeni :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 23 bře 2008, 23:06

V tý naivitě je právě krása.. :wink:
Taky bych to chtěl umět vidět takhle pozitivně a na lehkou váhu 8)
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod FriedGirl » 30 bře 2008, 11:06

Pro ty, kdo jeste nepochopili... fotky ze vcerejska na http://warman.rajce.idnes.cz/FbK_Wildca ... terboholy/
:wink:
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 31 bře 2008, 16:10

FriedGirl píše:Pro ty, kdo jeste nepochopili... fotky ze vcerejska na http://warman.rajce.idnes.cz/FbK_Wildca ... terboholy/
:wink:

No ja to treba nechapu ani ted... :shock: :oops:
xxx
Agent0010

Příspěvekod FriedGirl » 31 bře 2008, 18:55

Agent0010 píše:

A co na tom nechapes?? Ja jen proste, komu jeste nedoslo, jak si najit dalsi kus fotek, kdyz i ten puvodni uz byl na rajceti. :wink:
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 07 dub 2008, 22:56

FriedGirl píše:
Agent0010 píše:

A co na tom nechapes?? Ja jen proste, komu jeste nedoslo, jak si najit dalsi kus fotek, kdyz i ten puvodni uz byl na rajceti. :wink:

Jo to je dalsi kus, tak potom jo :oops:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 20 dub 2008, 20:22

Soutěž je za námi.. Hodnoťme!
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod skalkaT » 20 dub 2008, 22:20

Druiddd píše:Soutěž je za námi.. Hodnoťme!

Hmmm, no hodnoťme. No tak řekla bych že oproti loňsku docela dobrej posun! Trošku jsme se rozrostly, nabraly fyzičku (která už je teď v nedohlednu - nebo spíš na Osice :( :lol: 8) ) a vůbec bych řekla že jsme se zlepšily. Když si na 2. fázi letního soustřeďka natlučem do hlavy to zakončení tak už to bude skoro perfektní. V téhle sezóně jsme ukázaly že máme i na lepší soupeře než jsme my, ale na konci jsme pak většinou vybouchly! jen dopilovat to zakončení a psychiku v poslední třetině. Už teď se těším na další sezónu a to jim všem pěkně ukážem zač je toho Wildcat!
Dík všem holkám a klukům a kočkám a kocourům a prostě všem za super sezónu! :D
skalkaT

Příspěvekod FriedGirl » 21 dub 2008, 10:47

Hmm hodnoceni, sezona byla dobra, rekla bych i uspesna, nekdo odesel, nekdo prisel, ale porad je nas trestuhodne malo. Mam radost z toho, ze konecne nejsme posledni, mam prvni nulu. Prumer golu na zapas me zas az tak netesi a taky si myslim, ze hodne zapasu jsme fakt zbytecne ztratily tim, ze jsme byly nervozni. A to je fakt skoda, kdyz jsme dokazaly porazit i Kocky a podobny soupere. Samozrejme, ze zakonceni taky trochu hodne kulha, coz nechapu, kdyz po treninku mam vzdycky modriny a behem spoustu golu v brane, ale v zapase to jde horko tezko. Jestli ono to taky nema co delat s tou psychikou. Ale sezona to byla docela i uspesna. Rekla bych, ze uz hrajeme trochu pohlednejsi florbal a ze kdyz se celej tym fakt snazi, dokonce to uz nevypada jako neorganizovanej chaos. Tak diky vsem za to, ze chodily na treninky, na zapasy, nektery ignorovaly sva zraneni a jely nam pomoct. Doufam, ze pristi uz vsem ukazem, na co doopravdy mame. :wink:
FriedGirl

Příspěvekod Marťan » 22 dub 2008, 23:16

Néééé, já jsem teď dopsala sáhodlouhý hodnocení sezóny a ono se mi to vymazalo :( :( :cry: :cry:
Marťan

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 07/08