1.3.2008 ČVUT Juliska
http://warman--cz.ic.cz/080301/
http://warman--cz.ic.cz/080301/bonus/
Mar?an píše:Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.
Můj tip na výslednou tabulku:
1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo
Jelikož Black Angles a Lhokamo spolu nehrály ještě ani jednou, takže těžko říci, jestli Black Angel udrží svojí šestou příčku..ale podle mě má B.A. víc štestí, takže prostě 6. Ovšem v týhle soutěži je hodně překvapení a nikdy není jisté, že vyhraje tým, který je v tabulce výše, ostatně viz naše zápasy vs. SKV nebo Pagiátorky...s tím jsem v tomhle nepočítala, tak uvidímeSmutná zpráva pro nás, že, i když vyhrajeme všechny 4 zápasy, na vyšší než 8. místo se nedostaneme
Druiddd píše:Mar?an píše:Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.
1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo
Jelikož Black Angles a Lhokamo spolu nehrály ještě ani jednou, takže těžko říci, jestli Black Angel udrží svojí šestou příčku..ale podle mě má B.A. víc štestí, takže prostě 6. Ovšem v týhle soutěži je hodně překvapení a nikdy není jisté, že vyhraje tým, který je v tabulce výše, ostatně viz naše zápasy vs. SKV nebo Pagiátorky...s tím jsem v tomhle nepočítala, tak uvidímeSmutná zpráva pro nás, že, i když vyhrajeme všechny 4 zápasy, na vyšší než 8. místo se nedostaneme
Vyčerpávající rozbor, hodně optimistickej, ale to je dobře..
Osmé místo by bylo v rámci našich letošních možností slušnej, nikoli však výbornej výsledek. A především čtyři výhry v řadě jsou teď hodně těžkej oříšekMyslím, že reálnej úspěch by teď byl, udržet Pantherky a Wizardky na dostřel..
Mar?an píše:Druiddd píše:Mar?an píše:Po vydařeném minulém turnaji máme možnost se v tabulce posunout na výšší příčky, a proto jsem se trošku podívala, jak bychom dopadly na konci sezóny...podmínkou je ovšem vyhrát všechny zbývající zápasy, takže porazit: Panterky, Wizardky, Lhokamo a Kladno.
1.Elitky
2.Děkanka
3.Kočky
4.Prosek
5.SKV
6.Black Angels
7.Lhokamo
8.Wildcats
9.Kladno
10.Panthers
11.Wizards
12.Nymburk
13.Neo
Vyčerpávající rozbor, hodně optimistickej, ale to je dobře..
Osmé místo by bylo v rámci našich letošních možností slušnej, nikoli však výbornej výsledek. A především čtyři výhry v řadě jsou teď hodně těžkej oříšekMyslím, že reálnej úspěch by teď byl, udržet Pantherky a Wizardky na dostřel..
To víš, to je psaný ještě v euforii ze soboty...proto je počítáno se 4 výhrami...![]()
FriedGirl píše:Pro ty, kdo jeste nepochopili... fotky ze vcerejska na http://warman.rajce.idnes.cz/FbK_Wildca ... terboholy/
Druiddd píše:Soutěž je za námi.. Hodnoťme!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník