Agent0010 píše:
Ona skutecna odpoved zni ponekud (HODNE) lidsteji,ale ja jsem schvalne odpovedel takhle aby pochopila jen Martina ze vim spravnou odpoved a nechal prostor pro hadani i vam dalsim,vis?
Nevim

Agent0010 píše:
Ona skutecna odpoved zni ponekud (HODNE) lidsteji,ale ja jsem schvalne odpovedel takhle aby pochopila jen Martina ze vim spravnou odpoved a nechal prostor pro hadani i vam dalsim,vis?
Agent0010 píše:FriedGirl píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
Vítku! Indicie tady dávám já a ne ty....![]()
![]()
Ale tak ja to nehraju jen na sebe,preju tu vyhru i ostatnimJa bych rekl ze to nejak souvisi s "torpedem" #14,ze jo?
To bys koukal, kdybych napsala, že nesouvisíNjn, holt příště musim dát něco težšího
Ty jo...to nemá cenu...co já vim o nějakym torpédníkovi...to neplatí...musíš dávat hádanky všeobecně známý i ostatním a ne jen vyvolenejm.![]()
FriedGirl píše:Agent0010 píše:
Nevim, mě totiž stejně nedojde o co de, páč nevim nic o žádnym torpéďákovi.
FriedGirl píše:Mam dalsi zajimavou anketni otazku a ta zni: Od ktere strany loupete banan?(My sme se kvuli tomu dycky ve skole hadali, z ktery strany je to lepsi
)
skalkaT píše:Druiddd píše:Moje skromná inteligence tuhle šifru už taky rozluštila, ale jak do indicií proboha zapadá Adela![]()
![]()
Ty ještě nevíš věcí!!
skalkaT píše:FriedGirl píše:E-e od špičky, za šťopku to pak držíš, když to jíš...
JJ, souhlasimMartina neumí loupat babán!!!
Mar?an píše:skalkaT píše:FriedGirl píše:E-e od špičky, za šťopku to pak držíš, když to jíš...
JJ, souhlasimMartina neumí loupat babán!!!
Banán loupat umim, akorát z druhý stranyV neděli na turnaji vám ukážu, jak se loupe banán
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník