Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
Vítku! Indicie tady dávám já a ne ty....![]()
![]()
Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
![]()
Ale tak ja to nehraju jen na sebe,preju tu vyhru i ostatnimJa bych rekl ze to nejak souvisi s "torpedem" #14,ze jo?
Agent0010 píše:2FriedGirl: Myslim ze asi nemuze byt odpoved Adela, kdyz Adela je napovedaIkdyz treba je to chytak
Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
![]()
Ale tak ja to nehraju jen na sebe,preju tu vyhru i ostatnimJa bych rekl ze to nejak souvisi s "torpedem" #14,ze jo?
Mar?an píše:Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
![]()
To bys koukal, kdybych napsala, že nesouvisíNjn, holt příště musim dát něco težšího
Mar?an píše:Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
![]()
To bys koukal, kdybych napsala, že nesouvisíNjn, holt příště musim dát něco težšího
FriedGirl píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Mar?an píše:Agent0010 píše:Ja tusil ze to kridlo je asi spis myslene jako florbalove kridlo nez nejake jine kridlo...No,uz mam podezreni
![]()
Ty jo...to nemá cenu...co já vim o nějakym torpédníkovi...to neplatí...musíš dávat hádanky všeobecně známý i ostatním a ne jen vyvolenejm.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník