Osika ´008 - Countdown

Ženy, muži, junioři aneb posedmé do boje..

Re: Osika ´008 - Countdown

Příspěvekod Marťan » 08 kvě 2008, 16:14

Druiddd píše:
Marťan píše:
luciik píše:Jééé, tak už vím po čem se mi celý ten rok stýská, rychle k Bobasovi :)

26. 7. 2008, 11:15
"Před zamčenými dveřmi Albeřské oázy netrpělivě přešlapuje dav slintajících kocourů a koček, kteří se po otevření hrnou ke svým stolům, aby mohli co nejdříve dostat tu božskou manu, na kterou se celé dopoledne těšili a která je při ranním joggingu držela při životě." :D

Ty jsi se dala na publicistiku, Martino? :lol:

Co když budeme mít letos obědy v rámci časové a finanční úspory třeba v kiosku :lol: :lol: 8)

To ne, jenom jsem chtěla přiblížit tu atmosféru těm, kteří ještě nezažili ten absolutistický fyzický teror :D :D
Marťan

Příspěvekod Marťan » 08 kvě 2008, 16:18

luciik píše:

Myslím, že kiosek nehrozí :) To by Bobas nedovolil, už rok přeci naši "patnáctku" neviděl, to si nemůže nechat ujít :D :wink:

To je pravda 8) ale tak on by si určitě našel někoho jinýho...Wildcats patnáctku by třeba vyměnil za Klabzubovu jedenáctku :mrgreen:
Marťan

Příspěvekod Druiddd » 12 kvě 2008, 21:51

Marťan píše:
luciik píše:

Myslím, že kiosek nehrozí :) To by Bobas nedovolil, už rok přeci naši "patnáctku" neviděl, to si nemůže nechat ujít :D :wink:

To je pravda 8) ale tak on by si určitě našel někoho jinýho...Wildcats patnáctku by třeba vyměnil za Klabzubovu jedenáctku :mrgreen:

Já myslím, že Bobas by naši patnáctku, ani žádné jiné číslo jentak nevyměnil... přecijen už za těch osm let patříme v jeho hostinci téměř k inventáři.. a jak pan vedoucí, tak pan s obrovským nožem si toho náležitě cení :) stejně jako my..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 13 kvě 2008, 13:35

Marťan píše:
luciik píše:

To nehrozi, rekl bych tak maximalne za Zapletalovo dvanactku :P :D :P
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 31 kvě 2008, 23:48

Malá anketní vsuvka...

Nuže anketní otázka:
Co by nemělo chybět v menu letošního Bobasova jídelníčku? (uveďte min pět jídel)

(výsledek anketky budiž brány jako doporučení pro finální podobu jídelníčku) 8)
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Dix » 01 čer 2008, 01:11

Tyyvoe krupicova kase rulezz!
Dix

Příspěvekod Agent0010 » 01 čer 2008, 20:32

Neee, krupicku neee :cry: To radsi postoupit z prvniho...

Ja mam stejne s Bobasem spojene jiste jeho speciality,takze asi nejde ani jinak:
Svickova,
Gulas
Smazak(s hranolky)
Misakovo testoviny :wink:
Steak by nebyl spatnej,ale to je asi trochu moc :) tak treba kureci rizky
8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod luciik » 01 čer 2008, 21:11

Tak jestli se smíme vyjádřit, tak já mám třeba ráda těstoviny se zeleninou a kuřecím masem, pak mám hrozně ráda lasagne, dál třeba mexický tortily, no je toho spousta, ale tak takovýhle speciality to být nemusí.. :D Takže uskutečnitelný jsou tak ty těstoviny.. A teď mi došlo, já mám hrozně ráda borůvkový knedlíky... Tak hlavně ty! :wink:
luciik

Příspěvekod Marťan » 02 čer 2008, 00:13

Vařila myš�k�kašič�.�jako krupicová dob�, ale�bávám se�ž�na Osi� by asi záhy (při o�olední tréninku) �ět �atřila světlo svě�...
Mn�tak sm�ák s hranolkama j��snej,pak nějakej ten řízeček, �m teda říz��pa�čína s rýží, šp�ety a nak�� sladká �čka �eba v podobě ovocných �edlíků :D�����
Marťan

Předchozí

Zpět na Sezóna 07/08