jossev píše:Agent0010 píše:Jojo, hosi z Fortuny si rvou vlasy,ale my s Josssefem jsme proste odbornici
Mno myslim,ze jsme prave poslali sazkovou kancelar ke dnu
Druiddd píše:jossev píše:Agent0010 píše:Jojo, hosi z Fortuny si rvou vlasy,ale my s Josssefem jsme proste odbornici
Mno myslim,ze jsme prave poslali sazkovou kancelar ke dnu
Myslím, že naše sázková kancelář si to spolehlivě vynahradí při dalších kolech
Agent0010 píše:Vim ze jsem to trochu zaspal,ale mohli jsme si tipnou v nasledujicich kategoriich:
Dostanou nasi dorostenci dnes gola: ANO - NE
Nastrileji vic nez 10: ANO - NE
Agent0010 píše:Mhm,to docela jo.Skoda ze jsem ho nevidel hrat,teda asi nikdo z nas ho nevidel hrat,takze to bude fakt tezky vypsat nejakej kurz.Asi to necham na nekom jinem,co Josssefff?
jossev píše:Agent0010 píše:Mhm,to docela jo.Skoda ze jsem ho nevidel hrat,teda asi nikdo z nas ho nevidel hrat,takze to bude fakt tezky vypsat nejakej kurz.Asi to necham na nekom jinem,co Josssefff?
Bohuzel asi ztratim povest skveleho bookmakera,protoze jsem Tatran taky nevidel. Papirove bych vsak vypsal velmi nizky kurs na to,ze prolomime magickou dvojcifernou hranici vstrelenych golu a Jiri se postara o zbytek
A abych nezapomnel tak Mulatscho dostane vic nez deset trestnych minut,to je jen takovy maly tip pro nase sazkare.
Agent0010 píše:Tak myslim ze je ten spravny cas vypsat zase nejake kurzy.Aby to nasi sazkari nemeli tak slozite,tak jim dnes dam dokonce i moznosti:
Kolik ziskame v nadchazejicim vikendu bodu? :
a) osm
b) vice nez sedm
c) osm a vice
d) vsechno vyhrajem
e) ctyrikrat dame vic golu nez souper
Je to dnes trochu orisek,ale verim ze se spravne tipujici jiste najdou
Zdenek píše:Sázim na všechny možnosti dohromady. To se výhra násobi, ne? =))
jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Agent0010 píše:Druiddd píše:Po prvním víkendu máme jasněji
No,tak uz jen"nekde" uhrat ctyri body a s Josssefffem si rozdelime Jackpot
Coachi nechces dat do toho JackPotu ty rostenky rovnou dve? nedokazu si predstavit, jak ybchom si te jednu s Vitkem rozdelili
He, tady byla řeč o nějaké jackpotové langustě???
No tak ja uz to beru jako samozrejmost
Tak to se nech překvapit...
Necham se prekvapit,ale uvedom si vyklad slova rostenka...z toho jasne vyplyva,ze musi byt poradna
To teda bude
Nemyslim jako objemove, ale jako vzhledove...poradna kost
No...vždyť říkám..
Fajn, tak to uz se tesim...ted uz jen posbirat ty body, tak se koukejte snazit a mozna se s vama rozdelime o "jackpot"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník