Agent0010 píše:Ja to nemyslim zle Jen mi prislo ze by se ty kocici stredecni treninky dali vylepsit ke spokojenosti vsech
V pohodě, Desetsssone, já vím, jak to myslíš. Jde o to, že k tomu, aby středeční kočičí tréninky měly ten kýžený efekt, tak je potřeba splnit pár základních věcí..a ty musí udělat koťátka sama... počínaje tím, že na trénink přijdou všechny, které můžou, přes to, že se budou celých (krátkých) čtyřicet minut svého intenzivního bloku naplno snažit a koče tím, že projeví snahu se stále zlepšovat a posunout se někam výš...A tyhle impulzy mi bohužel chybí..Jen velmi málo holek se na tréninzích snaží tak, aby byl na nich vidět alespoň slabý náznak posunu.. Sparovací trénink s tím samozřejmě souvisí a máš pravdu v tom, že sparing je pro holky a ne pro ty, kteří sparují, ale jak jsem říkal, to si musí uvědomit každý, kdo na hřiště při sparingu vyleze.. Co se týče ujasnění a připomenutí významu sparingu, tak každou středu před začátkem tohle zdůrazňuju, opakuju a upozorňuju...ale jak k tomu každý přistoupí je jeho věc a boj..