®eny

Ženy, muži a dorost...

Příspěvekod Druiddd » 18 lis 2006, 17:36

Agent0010 píše:Ja to nemyslim zle :oops: Jen mi prislo ze by se ty kocici stredecni treninky dali vylepsit ke spokojenosti vsech :oops:

V pohodě, Desetsssone, já vím, jak to myslíš. Jde o to, že k tomu, aby středeční kočičí tréninky měly ten kýžený efekt, tak je potřeba splnit pár základních věcí..a ty musí udělat koťátka sama... počínaje tím, že na trénink přijdou všechny, které můžou, přes to, že se budou celých (krátkých) čtyřicet minut svého intenzivního bloku naplno snažit a koče tím, že projeví snahu se stále zlepšovat a posunout se někam výš...A tyhle impulzy mi bohužel chybí..Jen velmi málo holek se na tréninzích snaží tak, aby byl na nich vidět alespoň slabý náznak posunu.. Sparovací trénink s tím samozřejmě souvisí a máš pravdu v tom, že sparing je pro holky a ne pro ty, kteří sparují, ale jak jsem říkal, to si musí uvědomit každý, kdo na hřiště při sparingu vyleze.. Co se týče ujasnění a připomenutí významu sparingu, tak každou středu před začátkem tohle zdůrazňuju, opakuju a upozorňuju...ale jak k tomu každý přistoupí je jeho věc a boj..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Mulatscho » 18 lis 2006, 17:48

Agent0010 píše:
Mulatscho píše:
Mulatscho píše:
Agent0010 píše:Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost :oops: Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.

HM :?:
Jo a jeste k tomu slovu BEHAJ->>Beha tma tak 1/3 ostatni chdoi a nebavi je to :wink: A lej a za holky nehraju,tohle si musi vyridit sami :D

Hmm,uprime sem extrovert:Treningy s holkama me nebavi,je jasny,ze proste musime proti nim hrat,ale co delat kdyz nemuzu hrat na plno?Musim si zkouset nejaky paradicky ktery jinak moc nemuzu a kdyz neco udelam,tak ma kazdej kecy,tak si tam dej kuzel a ja muzu bejt doma a bude mi hej,jinak nez tvrdsim pristupem se to clovek nenauci,ja se taky prosazoval pokazdy u lidi o 3 hlavy vetsi ramena jako ja vejska a a o par let starsi a tak je to porad,jinak se to clovek nenauci,to se zeptej kohokoli :lol: Sry,za otevrenost,ale nebavi me chodit kolem horky kase a kdyz to nekdo konecne napsal,tak sem se snazil vyjadrit muj nazor a klidne me za to ukamenujte nebo treba zase "nekdo" rozsirte pomluvu,ja uz se muzu jenom smat :lol: :lol: :lol: :lol:

Diky za uprimnost.Toho si fakt vazim ze to tady napises naplno.Jinak muj nazor je,ze je to holcici trenink.My(vy) jsme(jste) tam jako vypomoc.Muj nazor je ze paradicky se zkousej a trenujou nejprve na kuzelech a pak na ostrym treniku.Vis ze ja se zajimam o florbalovy freestyle,ale kdyz to trenuju,tak bud doma nebo na prazdnou branku-nikdy ne na golmanku holek... :wink: Ja chapu tvuj argument ze te vic nauci kdyz hrajes proti silnejsimu souperi-to je jasne.Ale sparing dorostu nebo drive muzu proti holkam casto pripominal strileni jehnatek,jestli mi rozumis :wink: Doufam ze to s tema pomluvama nebylo mirene na me-snad vis podle nasich poslednich rozhovoru ze kdyz se mi neco nelibilo,tak jsem ti to rekl na rovinu.

Jasny,mno hele ja sem jenom rekl,co si myslim a za tim si stojim,kazdopadne kdyz budou hrat proti nam ,kdybychom hrali druhym oncem,tak si z toho 99% lidi bude delat srandu a dalsi to nebude bavit:o))A kdyz je budem nechavat,tak se NIC nenauci:o))Tot muj nazor,taky sem si rikal,kdyz sem byl mensi to samy co ted rikas ty,ale o svejch treninzich,ale ted sem Coachovi vdecnej,ze to pro me delal,ze se dostaval kotel,jelikoz sme tam kde sem a je mi 16 a to samy Jossev,tohle ber jako radu,kazdopadne kazdej ma svuj nazor,nerikam,ze hrajem extra,ale za svoji hru se stydet nemusime at si rika kdo chce co chce 8) !!!
Mulatscho

Příspěvekod Agent0010 » 18 lis 2006, 17:54

Mulatscho píše:
Agent0010 píše:
Mulatscho píše:
Mulatscho píše:
Agent0010 píše:Jak bych se tady chtel nesmele zeptat na takovou drobnost :oops: Nevim jestli by nebylo dobre,nejak vylepsit sparingovaci treninky pro holky.Prijde mi,ze kdyz jim maji dorostenci sparovat,ze si neuvedomuji ze to je trenink holek a ze je pro to,aby holky neco natrenovali.Ne na nacvicovani paradicek.Takhle mi prijde ze to ma pro holky hodne maly prinos.Prakticky celou dobu behaj"v bagu".Takze bych navrhoval nejaky handicap pro dorostence,aby takoveto treninky mely vetsi prinos pro holky.Napada me napriklad ze dorostenci muzou drzet hul jen v jedne ruce,nebo museji hrat druhym koncem hole,nebo hrat jen ve 4rech(trech),nebo s tezkym batohem na zadech,nebo ze pokud mas balonek nesmis bezet,tzn musis nahrat nebo strilet,nebo neco takoveho.

HM :?:
Jo a jeste k tomu slovu BEHAJ->>Beha tma tak 1/3 ostatni chdoi a nebavi je to :wink: A lej a za holky nehraju,tohle si musi vyridit sami :D

Hmm,uprime sem extrovert:Treningy s holkama me nebavi,je jasny,ze proste musime proti nim hrat,ale co delat kdyz nemuzu hrat na plno?Musim si zkouset nejaky paradicky ktery jinak moc nemuzu a kdyz neco udelam,tak ma kazdej kecy,tak si tam dej kuzel a ja muzu bejt doma a bude mi hej,jinak nez tvrdsim pristupem se to clovek nenauci,ja se taky prosazoval pokazdy u lidi o 3 hlavy vetsi ramena jako ja vejska a a o par let starsi a tak je to porad,jinak se to clovek nenauci,to se zeptej kohokoli :lol: Sry,za otevrenost,ale nebavi me chodit kolem horky kase a kdyz to nekdo konecne napsal,tak sem se snazil vyjadrit muj nazor a klidne me za to ukamenujte nebo treba zase "nekdo" rozsirte pomluvu,ja uz se muzu jenom smat :lol: :lol: :lol: :lol:

Diky za uprimnost.Toho si fakt vazim ze to tady napises naplno.Jinak muj nazor je,ze je to holcici trenink.My(vy) jsme(jste) tam jako vypomoc.Muj nazor je ze paradicky se zkousej a trenujou nejprve na kuzelech a pak na ostrym treniku.Vis ze ja se zajimam o florbalovy freestyle,ale kdyz to trenuju,tak bud doma nebo na prazdnou branku-nikdy ne na golmanku holek... :wink: Ja chapu tvuj argument ze te vic nauci kdyz hrajes proti silnejsimu souperi-to je jasne.Ale sparing dorostu nebo drive muzu proti holkam casto pripominal strileni jehnatek,jestli mi rozumis :wink: Doufam ze to s tema pomluvama nebylo mirene na me-snad vis podle nasich poslednich rozhovoru ze kdyz se mi neco nelibilo,tak jsem ti to rekl na rovinu.

Jasny,mno hele ja sem jenom rekl,co si myslim a za tim si stojim,kazdopadne kdyz budou hrat proti nam ,kdybychom hrali druhym oncem,tak si z toho 99% lidi bude delat srandu a dalsi to nebude bavit:o))A kdyz je budem nechavat,tak se NIC nenauci:o))Tot muj nazor,taky sem si rikal,kdyz sem byl mensi to samy co ted rikas ty,ale o svejch treninzich,ale ted sem Coachovi vdecnej,ze to pro me delal,ze se dostaval kotel,jelikoz sme tam kde sem a je mi 16 a to samy Jossev,tohle ber jako radu,kazdopadne kazdej ma svuj nazor,nerikam,ze hrajem extra,ale za svoji hru se stydet nemusime at si rika kdo chce co chce 8) !!!

To mas pravdu.Ted jsou z vas vyborni hraci.Jenze me proste nekdy ty kocici treninky pripominaji jatka...Podle me by to chtelo nejak vylepsit.Otazka je jak... :?: :idea:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 18 lis 2006, 17:55

Asi takhle. Je potřeba, aby holky na tréninzích (středečních) hráli proti silnějšímu soupeři, protože se od něj můžou něco naučit a jít tak samy nahoru. Zároveň ale sparující musí pochopit, že jsou to přecijen holky a netlačit tolik na pilu. Ale pořád to vychází z aktivity samotných kočiček. Když nebudou chodit na tréninku a na tréninzích brečet, že si nešáhnou na balonek, tak to nikam nedotáhnou. Když se sejdou na tréninku ve dvou pětkách a VŠECHNY zaberou na 100% a půjdou naplno do KAŽDÉHO míčku, ne jen do každého desátého... tak si sparující soupeř žádný parádičky dovolovat nebude moct, protože na to nebude mít čas..
Toť můj názor.. Možná je to trošku drastičtější (nejen vůči holkám), ale myslím, že takhle ze člověka lze v kratší době dostat kvalitu..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Mulatscho » 18 lis 2006, 19:36

Druiddd píše:Asi takhle. Je potřeba, aby holky na tréninzích (středečních) hráli proti silnějšímu soupeři, protože se od něj můžou něco naučit a jít tak samy nahoru. Zároveň ale sparující musí pochopit, že jsou to přecijen holky a netlačit tolik na pilu. Ale pořád to vychází z aktivity samotných kočiček. Když nebudou chodit na tréninku a na tréninzích brečet, že si nešáhnou na balonek, tak to nikam nedotáhnou. Když se sejdou na tréninku ve dvou pětkách a VŠECHNY zaberou na 100% a půjdou naplno do KAŽDÉHO míčku, ne jen do každého desátého... tak si sparující soupeř žádný parádičky dovolovat nebude moct, protože na to nebude mít čas..
Toť můj názor.. Možná je to trošku drastičtější (nejen vůči holkám), ale myslím, že takhle ze člověka lze v kratší době dostat kvalitu..

Amen :lol: 8)
Mulatscho

Příspěvekod Mulatscho » 18 lis 2006, 19:37

Druiddd píše:Asi takhle. Je potřeba, aby holky na tréninzích (středečních) hráli proti silnějšímu soupeři, protože se od něj můžou něco naučit a jít tak samy nahoru. Zároveň ale sparující musí pochopit, že jsou to přecijen holky a netlačit tolik na pilu. Ale pořád to vychází z aktivity samotných kočiček. Když nebudou chodit na tréninku a na tréninzích brečet, že si nešáhnou na balonek, tak to nikam nedotáhnou. Když se sejdou na tréninku ve dvou pětkách a VŠECHNY zaberou na 100% a půjdou naplno do KAŽDÉHO míčku, ne jen do každého desátého... tak si sparující soupeř žádný parádičky dovolovat nebude moct, protože na to nebude mít čas..

Amen :lol: 8)
Mulatscho

Příspěvekod FriedGirl » 19 lis 2006, 20:39

Jo jasně, uznávám, že máte pravdu, protože mě samotnou štve, že když už se harcuju přes celou Prahu na trénink tak dorazí jen část holek a ostatní ne, většinou proto, že se jim nechtělo. Jenže je taky fakt, že holky to prostě nebaví za někym furt běhat dokolečka, protože ten někdo kdo sparuje je prostě lepší a holky holt nikdy nebudou hrát jako kluci. A taky je docela potřeba si uvědomit, že většina holek z týmu včetně mě letos maturujou, takže občas je docela problém zapíchnout pro jeden den (vlastně pro dva za sebou) učení a jít se vyřádit na trénink. A k tomu myslim, že je nás jako holek prostě málo a trošku taky chápu to, že ostatní nový hráčky k nám nic moc neláká. Sice je tu supr parta, to jo, ale nehrajem nic extra, máme docela krátký tréninky a poměrně drahý tréninky, takže když si budou chtít pořádně zahrát pudou jinam. Já chápu, proč je to drahý, ale tak co vymyslet pro to, aby k nám přišly další holky? :?: :?: :?: :roll:
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 19 lis 2006, 20:59

Kdyz mate tak malo treninku proc nechodite pravidelneji v utery? :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod FriedGirl » 19 lis 2006, 22:06

Agent0010 píše:Kdyz mate tak malo treninku proc nechodite pravidelneji v utery? :wink:

Já neřikám že jich máme málo, ale že ty oficiální sou krátký...a já osobně nechodim, protože už takhle sotva stíhám ty dva kombinovat se školou.
FriedGirl

Příspěvekod Marťan » 25 lis 2006, 21:53

Škoda že si celou tuhle debatu nepřečte skoro žádná kočička :( Je pravda, že při sparingu s dorostem si moc nezahrajem, to pořád jenom bráníme a dopředu se dostanem jenom párkrát...ale když hrajem s mužema tak je to mnohem lepší, protože ti už si uvědomujou, co obnáší sparing. Ale když oni neběhaj naplno, tak mi taky ne (když neběhaj oni,tak proč bychom běhaly my?), ale to je právě špatně..když sme jednou sparovaly my mužům, tak běhali naplno a my sme museli taky.Sice sme se dopředu dostaly jenom sporadicky, ale byly sme donuceny pořádně hrát a taky si myslim, že sme si zahrály. Jinak ta poslední středa byla dobrá a s holkama sme se pak schodly, že s mužema proti dorostu se nám hrálo mnohem líp...občas by si měly holky udělat čas a v úterý přijít na free trénink, určitě by jim to prospělo...ale ono je to těžký, když nechodí ani na svoje tréninky :(
Marťan

Hromadná objednávka

Příspěvekod skalkaT » 08 pro 2006, 18:11

Ahojky holky :D Ještě malej detail k tý naší objednávce. Vzhledem k tomu, že musím sehnat ještě pár lidí (abych si ověřila, že objednám správnou věc :wink: ), tak to celý budu objednávat až v pondělí. Takže jestli ještě některá něco chcete, tak mi to písněte na ICQ, mobil, mail... Na penězích se domluvíme ve středu 8)
skalkaT

Re: Hromadná objednávka

Příspěvekod Druiddd » 08 pro 2006, 18:14

skalkaT píše:Ahojky holky :D Ještě malej detail k tý naší objednávce. Vzhledem k tomu, že musím sehnat ještě pár lidí (abych si ověřila, že objednám správnou věc :wink: ), tak to celý budu objednávat až v pondělí. Takže jestli ještě některá něco chcete, tak mi to písněte na ICQ, mobil, mail... Na penězích se domluvíme ve středu 8)

Obávám se, že si to tady moc holek nepřečte, Terko :wink:
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 08 pro 2006, 19:12

skalkaT píše:Ahojky holky :D Ještě malej detail k tý naší objednávce. Vzhledem k tomu, že musím sehnat ještě pár lidí (abych si ověřila, že objednám správnou věc :wink: ), tak to celý budu objednávat až v pondělí. Takže jestli ještě některá něco chcete, tak mi to písněte na ICQ, mobil, mail... Na penězích se domluvíme ve středu 8)

:shock: Muzu si take neco objednat? :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod skalkaT » 10 pro 2006, 12:13

Druiddd píše:

Obávám se, že si to tady moc holek nepřečte, Terko :wink:

Já vím, že sem nikdo moc nechodí, alespoň jsem to zkusila :lol: :!:
skalkaT

Příspěvekod skalkaT » 10 pro 2006, 12:15

Agent0010 píše:

:shock: Muzu si take neco objednat? :wink:

No, jestli něco chceš???!!! :wink:
skalkaT

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 06/07