Muzi

Ženy, muži a dorost...

Příspěvekod Agent0010 » 05 lis 2006, 22:23

Jeeee,kdo nam to sem zavital :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod FriedGirl » 06 lis 2006, 14:56

Taky největší gratulace.... :D :D :D
FriedGirl

Příspěvekod Agent0010 » 04 pro 2006, 00:09

Napadl me takovy zlepsovacek,nebo nevim jestli je to zlepsovacek,proste napad na stredecni treninky.

Nebylo by prospesnejsi,kdyby hrali jednotlive petky kategorii na sebe?Nerikam ze celou stredu,treba jeden blok.Jak by to vypadalo?Kdyz by byl trenink napr muzi+zeny vs dorost,tak by na obou stranach byli petky jak dorostu,tak muzu i muzu+zen.Kdyz by se pak hralo,tak by proti sobe nastupovali na kazde strane petky muzi proti muzum,pak dorost proti dorosteneckym petkam a samozrejme i muzi+zeny proti muzi+zeny. Mozna je to organizatorsky trochu narocne a ma to ledajake uskali,ale preci jen prijde mi ze kdyz hraji napr muzi proti dorostu,takze muzi maji prevahu a hra podle toho vypada a kdyz k nam pak pri zapase nekdo rychle pristupuje tak se divime.Z pohledu muzu je to dost hra kocka s mysi a z pohledu dorostu je to asi dost neprijemny souper. A to same i z pohledu zen.

Ale mozna jsem dost ustrelil,protoze uz je preci jen dost pozde vecer a ja jsem unaveny...
xxx
Agent0010

Příspěvekod Agent0010 » 04 pro 2006, 00:13

PS report jsem poslal,tak snad ti to prislo
xxx
Agent0010

10sssonův zlepšovák

Příspěvekod JeanPiérre » 04 pro 2006, 10:21

Agent0010 píše:Napadl me takovy zlepsovacek,nebo nevim jestli je to zlepsovacek,proste napad na stredecni treninky.

Nebylo by prospesnejsi,kdyby hrali jednotlive petky kategorii na sebe?Nerikam ze celou stredu,treba jeden blok.Jak by to vypadalo?Kdyz by byl trenink napr muzi+zeny vs dorost,tak by na obou stranach byli petky jak dorostu,tak muzu i muzu+zen.Kdyz by se pak hralo,tak by proti sobe nastupovali na kazde strane petky muzi proti muzum,pak dorost proti dorosteneckym petkam a samozrejme i muzi+zeny proti muzi+zeny. Mozna je to organizatorsky trochu narocne a ma to ledajake uskali,ale preci jen prijde mi ze kdyz hraji napr muzi proti dorostu,takze muzi maji prevahu a hra podle toho vypada a kdyz k nam pak pri zapase nekdo rychle pristupuje tak se divime.Z pohledu muzu je to dost hra kocka s mysi a z pohledu dorostu je to asi dost neprijemny souper. A to same i z pohledu zen.

Ale mozna jsem dost ustrelil,protoze uz je preci jen dost pozde vecer a ja jsem unaveny...

No, podle mě, když už takhel kombinovat, tak trochu zjedndušeně...Zřejmě by nebylo od věci když dorostu i mužů jsou dvě pětky hrát v kategorii na sebe - ty lajny, ale možná by stálo za to prostřídat tyhle megamixový středy jak je hrajeme ted s tím že by se hrálo v každý kategorii zvlášt, tak jak mají bloky - ženy vs ženy+ support, dorost vs dorost a muži vs muži. Ale taky záleží operativně na tom kolik na danej blok přijde lidí a včas, stále jsem s tou docházkou na štíru, i přes dream team mužů a dobrou základnu dorostu, a o holkách nemluvim.... Takže moje "korekce" 10ssonova návrhu je hrát zvlášt v kategoriích - občas a hrát pětky na sebe....

Just suggest....
JeanPiérre

Re: 10sssonův zlepšovák

Příspěvekod Druiddd » 04 pro 2006, 16:04

JeanPiérre píše:
Agent0010 píše:Napadl me takovy zlepsovacek,nebo nevim jestli je to zlepsovacek,proste napad na stredecni treninky.

No, podle mě, když už takhel kombinovat, tak trochu zjedndušeně...Zřejmě by nebylo od věci když dorostu i mužů jsou dvě pětky hrát v kategorii na sebe - ty lajny, ale možná by stálo za to prostřídat tyhle megamixový středy jak je hrajeme ted s tím že by se hrálo v každý kategorii zvlášt, tak jak mají bloky - ženy vs ženy+ support, dorost vs dorost a muži vs muži. Ale taky záleží operativně na tom kolik na danej blok přijde lidí a včas, stále jsem s tou docházkou na štíru, i přes dream team mužů a dobrou základnu dorostu, a o holkách nemluvim.... Takže moje "korekce" 10ssonova návrhu je hrát zvlášt v kategoriích - občas a hrát pětky na sebe....

Just suggest....

Nápad dobrý, mělo by to tak být, ale realizace nemožná.

Holky se v životě na tréninku nesejdou tak, aby mohli hrát dvě pětky proti sobě a i kdyby nakrásně ano, tak vydrží max deset minut a pak to bude jen plácaná = efekt nula.

Co se týče dorostu, tak tady to je realizovatelné jen o něco lépe. Ani dorostenci se na středečním tréninku nesejdou obvykle tak, aby bylo možné hrát v kompletních pětkách.

A muži.. My se sice obvykle ve dvou útočných trojicích + pár náhradníků sejdeme, ale obránce pro dvě pětky si z prstu nevycucáme.. Nahradit bekem z dorostu nepřichází v úvahu a nahradit beka "volným" křídlem mužů znamená výrazné znevýhodnění jedné pětice..
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Druiddd » 04 pro 2006, 20:53

Čímž neříkám, že to takhle nezkusíme :)
Druiddd
Site Admin

Tréninky

Příspěvekod JeanPiérre » 04 pro 2006, 23:59

Takže nerealizovatelný, vcelku se to dalo čekat, bohužel je to tak... 8)
JeanPiérre

Příspěvekod Agent0010 » 05 pro 2006, 20:10

add MPG:
Na ten match jit nemuzu,celej vikend piskam.A bohuzel piskam zrovna jine utkani nez ty Kojoty :wink:
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 05 pro 2006, 22:44

Agent0010 píše:add MPG:
Na ten match jit nemuzu,celej vikend piskam.A bohuzel piskam zrovna jine utkani nez ty Kojoty :wink:

Jj, Desetssone, vím to. Bohužel.. Ale rád bych, aby před Třebíčí co nejvíc z mužů vidělo pořádný zápas a trošku pochopilo smysl a funkci zodpovědný rozehrávky..
Druiddd
Site Admin

Fortuna

Příspěvekod JeanPiérre » 06 pro 2006, 10:22

Druiddd píše:

Jj, Desetssone, vím to. Bohužel.. Ale rád bych, aby před Třebíčí co nejvíc z mužů vidělo pořádný zápas a trošku pochopilo smysl a funkci zodpovědný rozehrávky..

Jak sem již avizoval tak na EXtraligu můžu jít příští víkend, tzn. 16.-17.12.

Doufám že se bude něco hrát..
JeanPiérre

Re: Fortuna

Příspěvekod Druiddd » 06 pro 2006, 12:22

JeanPiérre píše:
Druiddd píše:

Jak sem již avizoval tak na EXtraligu můžu jít příští víkend, tzn. 16.-17.12.

Doufám že se bude něco hrát..

Příští víkend je 9.-10., JeanPiérre :P , přečti si mainpg.
Druiddd
Site Admin

Příspěvekod Agent0010 » 11 pro 2006, 17:13

Současný realizační tým klubu FbŠ EVVA Bohemians ve složení Tomáš Janeček a Stanislav Janoštík rezignoval na své posty trenérů extraligového týmu mužů. Hlavním trenérem se od nového roku stane Jan Jirovský 8)
xxx
Agent0010

Příspěvekod Druiddd » 11 pro 2006, 22:29

Agent0010 píše:Současný realizační tým klubu FbŠ EVVA Bohemians ve složení Tomáš Janeček a Stanislav Janoštík rezignoval na své posty trenérů extraligového týmu mužů. Hlavním trenérem se od nového roku stane Jan Jirovský 8)

Dozvěděl jsem se to odpoledne... a od tý doby se jaxi nemůžu přestat smát :D Jayův mocný trojzubec tedy proniká už i do extraligy :P
Druiddd
Site Admin

JJ

Příspěvekod JeanPiérre » 12 pro 2006, 09:34

Agent0010 píše:Současný realizační tým klubu FbŠ EVVA Bohemians ve složení Tomáš Janeček a Stanislav Janoštík rezignoval na své posty trenérů extraligového týmu mužů. Hlavním trenérem se od nového roku stane Jan Jirovský 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JeanPiérre

PředchozíDalší

Zpět na Sezóna 06/07