jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
Ty máą zakázáno odpovídat
Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
A prooooč, co jsem udělal...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Máą moc dobrý taháky a pamě».
Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taháky nepouľívám a pamě»?? V mým věku?? Dobrej fór... Já uľ si ani nepamatuju, jaxe jmenovala ta hodná slečna, co mě včera večer ukládala do pelíąku![]()
jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Druiddd píše:jossev píše:Vzpomene si někdo proti komu jsme si to rozdali v naąí premierové sezoně?
Snadná otázka..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taháky nepouľívám a pamě»?? V mým věku?? Dobrej fór... Já uľ si ani nepamatuju, jaxe jmenovala ta hodná slečna, co mě včera večer ukládala do pelíąku![]()
Ja bych ti to rek,ale to by si pak byl zklamanej
Agent0010 píše:Tak ja si aspon tipnu.Tatran,Chodov,Start Nusle,Orka,Panteri.Minimalne 3 jsou urco spravne
Stanislav píše:Agent0010 píše:Tak ja si aspon tipnu.Tatran,Chodov,Start Nusle,Orka,Panteri.Minimalne 3 jsou urco spravne
Panteři a Orka určitě, ale tatran ani chodov to ne...to byly jen blejskavé hvězdičky vyąąích lig:))) Ale nejvíc pleli kluci barranďáci:))) a vím, ľe tam byla děkanka s písmeny aspoň od b do p:)))
Agent0010 píše:Stanislav píše:Agent0010 píše:Tak ja si aspon tipnu.Tatran,Chodov,Start Nusle,Orka,Panteri.Minimalne 3 jsou urco spravne
Panteři a Orka určitě, ale tatran ani chodov to ne...to byly jen blejskavé hvězdičky vyąąích lig:))) Ale nejvíc pleli kluci barranďáci:))) a vím, ľe tam byla děkanka s písmeny aspoň od b do p:)))
No ja napsal Chodov a Tatran protoze patri mezi nejstarsi kluby...To je mi jasne ze hrali prim ve vysi soutezi,ale tak nejake becko nebo tak neco. A Tornado Barrrrandov jsem take chtel napsat.
No kazdopadne STANDA VALI!!!![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník