Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
Já bych si vzpomněl, ale nechci kazit legraci
Stanislav píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
Já si ho bohuľel taky vybavuji...
Agent0010 píše:Stanislav píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
No tak sem s nim!
Stanislav píše:Agent0010 píše:Stanislav píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
No tak sem s nim!
Myslím, ľe to se vąí pompou radąi popíąe kouč...Vím, ľe to byl jeden z dua já na bráchu brácha na mě...prostě křiľná přihrávka a bum...bylo to hned asi ve třetí minutě a zároveň straąná radost...jo, tenkrát to jeątě byly časy...o florbalu ani větąina lidí nevěděla, co to je a byla to pohoda...ale dneska uľ bych do toho asi neąel
Agent0010 píše:Stanislav píše:Agent0010 píše:Stanislav píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
No tak sem s nim!
Myslím, ľe to se vąí pompou radąi popíąe kouč...Vím, ľe to byl jeden z dua já na bráchu brácha na mě...prostě křiľná přihrávka a bum...bylo to hned asi ve třetí minutě a zároveň straąná radost...jo, tenkrát to jeątě byly časy...o florbalu ani větąina lidí nevěděla, co to je a byla to pohoda...ale dneska uľ bych do toho asi neąel
Ty jsi komediant! Takze Standa je ten hrdina...Zivouci historie
Stanislav píše:Agent0010 píše:Stanislav píše:Agent0010 píše:Stanislav píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Kdo si vzpomene na autora prvniho golu v historii WildCats?
No tak sem s nim!
Ty jsi komediant! Takze Standa je ten hrdina...Zivouci historie
NE, to ani náhodou!! Já? Já jsem v tý době jeątě hrával velkýho tvrdýho beka
Druiddd píše:Já bych třeba napsal jednu poznámku z WildCatího pravěku.. Pamatujete si jeątě, v jakých "dresech" jsme odehráli několik prvních turnajů, neľ jsme sehnali peníze na první černo/červenou sadu dresů od LoMy??
Agent0010 píše:Druiddd píše:Já bych třeba napsal jednu poznámku z WildCatího pravěku.. Pamatujete si jeątě, v jakých "dresech" jsme odehráli několik prvních turnajů, neľ jsme sehnali peníze na první černo/červenou sadu dresů od LoMy??
Che,to vim i snad ja.Byli to cerveny trika na kterych byl "potisk" snad dokonce napsany lihovkou nebo tak necim.
Druiddd píše:Agent0010 píše:Druiddd píše:Já bych třeba napsal jednu poznámku z WildCatího pravěku.. Pamatujete si jeątě, v jakých "dresech" jsme odehráli několik prvních turnajů, neľ jsme sehnali peníze na první černo/červenou sadu dresů od LoMy??
Che,to vim i snad ja.Byli to cerveny trika na kterych byl "potisk" snad dokonce napsany lihovkou nebo tak necim.
Fakt ne, to byla normálně regulérní barva na textil... a ten "potisk" nám s bývalou přítelkyní zabral asitak tři dny fakt úmorné práce..
Agent0010 píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Druiddd píše:Já bych třeba napsal jednu poznámku z WildCatího pravěku.. Pamatujete si jeątě, v jakých "dresech" jsme odehráli několik prvních turnajů, neľ jsme sehnali peníze na první černo/červenou sadu dresů od LoMy??
Fakt ne, to byla normálně regulérní barva na textil... a ten "potisk" nám s bývalou přítelkyní zabral asitak tři dny fakt úmorné práce..
No skoro jsem to uhadl.Ja jsem ten legendarni dres videl,ale nenapadlo me,ze je "potisk" vytvoren tak genialni technikou
Druiddd píše:Agent0010 píše:Druiddd píše:Agent0010 píše:Druiddd píše:Já bych třeba napsal jednu poznámku z WildCatího pravěku.. Pamatujete si jeątě, v jakých "dresech" jsme odehráli několik prvních turnajů, neľ jsme sehnali peníze na první černo/červenou sadu dresů od LoMy??
No skoro jsem to uhadl.Ja jsem ten legendarni dres videl,ale nenapadlo me,ze je "potisk" vytvoren tak genialni technikou
To víą, v dobách WildCatího mládí jsme jeątě stroje neznali, takľe jsme fąechno museli dělat růčo... Orat pole, vyrábět elektřinu ąlapáním na kole, potiskovat dresy a tak...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník